Cheap RAM with BH-5's - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-27-2005, 10:14 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
MrZucchiniHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead
Default Cheap RAM with BH-5's

ok just as the title states i need good RAM, 2g, dual channel, and with the BH-5 chips for a good price. somewhere around 200$
__________________

MrZucchiniHead is offline  
Old 12-27-2005, 10:42 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

I don't believe they are capable of manufacturing BH-5 ICs with that capacity
__________________

__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 12-27-2005, 10:47 PM   #3 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

There is no 2x1GB ram that has BH-5 or *TCCD chips.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 12-27-2005, 10:49 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

lol TDDC
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 12-28-2005, 12:01 AM   #5 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Woops!! Lol I made a bad typo there! fixed
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 12-28-2005, 06:48 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

nop no bh5 that capacity. cheapest bh-5 you can get i think is the ocz gold series i got
Nitestick is offline  
Old 12-28-2005, 10:48 AM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
MrZucchiniHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead
Default

**** well can anyone suggest good overclocking RAM at that capacity for a good price?
MrZucchiniHead is offline  
Old 12-28-2005, 10:52 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 79
Send a message via AIM to jhick40
Default

ocz has pc4000 gold gx dual channel, 2gb for 250 at tigerdirect.
__________________
Intel Pentium 4 2.8ghz | Hewlett-Packard 085Ch (D530 SFF)
1024mb DDR400 | eVGA FX5500 128mb @ 300/495
Western Digital Caviar 40gb| 8x CD-RW | SB Audigy SE
jhick40 is offline  
Old 12-28-2005, 11:15 AM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

G.Skill extreme series 200 dollars on newegg :freak: awesome
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-28-2005, 10:05 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

yea g.skill is always a good choice for overclocking :P
__________________

__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.