change the multplier - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-29-2007, 07:55 PM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Question change the multplier

does any body know how to increse the frequency multplier on a pentium d 940 processor
__________________

philbar71 is offline  
Old 04-30-2007, 09:38 AM   #2 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: change the multplier

I don't think you can, because it is locked. Only the extreme editions can change the multiplier higher.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I change my IRC hostmask auras Monitors, Printers and Peripherals 0 04-28-2007 02:41 AM
My Computer view change superdave1984 Microsoft Windows and Software 2 04-16-2007 12:29 PM
Resolution change for fullscreen video? Broom Microsoft Windows and Software 0 04-01-2007 12:16 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.