Chaintech board not working :( - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-19-2005, 04:09 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Default Chaintech board not working :(

I have a chaintech 9PJL2 865PE. I got a P4 2.0ghz, radeon 9600, and some DDR ram that I cant remember the specs on. All this stuff works in my other comp with a MSI board, but when I have everything plugged into the chaintech one, it refuses to run. It turns on, the processor gets hot, but it doesnt seem to be doing anything. My guess theres a problem with the ram slots are something. If anyone has an idea on how to help, or if you need more info, a reply would be greatly appreciated, thanks.

I bought this board at newegg here:

http://www.newegg.com/app/viewProduc...52-032R&depa=0
__________________

youkai is offline  
Old 03-19-2005, 05:16 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6
Default

Thanks for the advice so far guys. I wish I had some time to write more, but work as been busy this weekend. I'll reply to you guys in a couple of days or so when I have more time to let you know which direction I'm heading in, in terms of Mobo and CPU. Thanks for the advice guys. Also, I've been saving for quite some time now for a new computer, and I'm ready to build a decent one. If I could save some money in the end, I wouldn't mind. Thanks guys!
__________________

silence03 is offline  
Old 03-19-2005, 05:21 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

??? Wrong thread perhaps silence?

Youkai..could simply be a bunk board, might have to RMA it if every other part works fine. I'm never going to get chaintech again. I got an FX 5700 from them back in april, two months later, it died, I RMA'd it, and like 6 months later it died..so I think they have rather crappy quality hardware it seems
Nubius is offline  
Old 03-19-2005, 05:48 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Default

Guess I'll just have to send it back to newegg, but I'm sure its gonna be a real pain in the ***
youkai is offline  
Old 03-19-2005, 06:51 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Nah, newegg is pretty quick about it.
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.