A case without MOBO mounts? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-27-2004, 11:40 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 533
Default A case without MOBO mounts?

My uncle just gave me two old ATX cases with PSU's. I have a couple Old P3-600 CPUs with MOBO's I wanted to pop in and give to some family members. Looking inside the case, it does NOT have any screw holes to mount the motherboards. It just has these weird square openings. Anyone have any ideas what these are or how to still go about mounting a MOBO in one?
__________________

__________________
Q6600 @ 2.66
Gigabyte GA-P35-DS3L
4GB XMS2 Corsair Ram
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Evga 275 GTX
500GB Seagate Sata 2 HDD
250GB Western SATA2 HDD
Corsair 850TX Power Supply
Cooler Master Centurion 5 case
Samsung 2693HM 26" LCD
Microsoft Keyboard
Logitech MX518 Mouse
Geek Squad 875VA Back-UP UPS
Windows XP SP3
Raphael Argus is offline  
Old 10-27-2004, 11:48 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 393
Default

you could fabricate ur own braces.. thats always fun lol
__________________

__________________
\"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.\"
-Aristotle
_SiLv3R_ is offline  
Old 10-27-2004, 11:52 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 533
Default

I was considering putting long thin bolts through the motherboards and screwing a nut onto it from the other side of the case. Inside the case there are still 3 nice rubber stoppers to ground the things out. Would that work?
__________________
Q6600 @ 2.66
Gigabyte GA-P35-DS3L
4GB XMS2 Corsair Ram
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Evga 275 GTX
500GB Seagate Sata 2 HDD
250GB Western SATA2 HDD
Corsair 850TX Power Supply
Cooler Master Centurion 5 case
Samsung 2693HM 26" LCD
Microsoft Keyboard
Logitech MX518 Mouse
Geek Squad 875VA Back-UP UPS
Windows XP SP3
Raphael Argus is offline  
Old 10-28-2004, 12:24 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 393
Default

as long as theres not that much vibration and theres no risk of it slipping out
__________________
\"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.\"
-Aristotle
_SiLv3R_ is offline  
Old 10-28-2004, 12:31 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 533
Default

Looks like I don't even have long enough bolts. I'd probably end up paying $5 for bolts when you can buy cheap ATX cases nowadays for $10. The case is just odd, there must have been something that fit in the squares and seated the motherboards. Oh well, nothing lost, thanks for the help Silver.
__________________
Q6600 @ 2.66
Gigabyte GA-P35-DS3L
4GB XMS2 Corsair Ram
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Evga 275 GTX
500GB Seagate Sata 2 HDD
250GB Western SATA2 HDD
Corsair 850TX Power Supply
Cooler Master Centurion 5 case
Samsung 2693HM 26" LCD
Microsoft Keyboard
Logitech MX518 Mouse
Geek Squad 875VA Back-UP UPS
Windows XP SP3
Raphael Argus is offline  
Old 10-28-2004, 12:57 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 393
Default

np.. but its still a challenge... i love one of those lol
__________________

__________________
\"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.\"
-Aristotle
_SiLv3R_ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.