Case layout - Page 13 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-22-2007, 04:55 AM   #121 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Case layout

Quote:
Originally Posted by Chris Chadwick View Post
What are your temp's like apok?
with my Sonic Tower and one 120mm fan (which is a low speed fan), my 6000+ idles at around 26ºC at 3GHZ

Under load (with Prime95), it gets about 48-50ºC on core #0, and 40-42ºC on core #1

My 8800 GTS 320MB with a Thermalright HR-03 Plus, and a fan from a stock AMD heatsink at low speed, idles at around 44-47ºC @ 615MHZ

I've yet to actually use the watercooling with the Thermochill PA120.3
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 09-22-2007, 05:04 AM   #122 (permalink)
Lord Techie
 
Kharn's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,638
Default Re: Case layout

that's cool! I am just looking forward to seeing this thing when it is finished, apok this is gona be a sweet rig.
__________________

__________________
Visit this and do something for the world!
www.hackersforcharity.org

Want to do even more? Take a look here and join the fight on human trafficking.

Hear and you forget, see and you remember, do and you understand.

Kharn is offline  
Old 09-22-2007, 05:17 AM   #123 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Case layout

Quote:
Originally Posted by Chris Chadwick View Post
that's cool! I am just looking forward to seeing this thing when it is finished, apok this is gona be a sweet rig.
I will probably just use the HR-03 Plus for the 8800, and put on a 92mm green LED fan instead of the AMD fan, and use the watercooling for my CPU.

I don't think watercooling my GPU is going to get me a much better overclock from watercooling. Plus, the CPU is likely to get better temps if it's watercooled alone, than if the GPU was also dumping heat into the water.

Also, if I did watercool my GPU, I'd need more tubing, and it wouldn't look as tidy.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-01-2007, 06:59 AM   #124 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Case layout

I've finally got around to cutting the hole for the window:












I left enough room to use screws to mount the window with. I'm thinking I should use about 4 per side.

The aluminium that came out of it, I could probably use for something. A mousepad?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-01-2007, 08:24 AM   #125 (permalink)
Master Techie
 
Preacher's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ra'anana, Israel
Posts: 2,395
Default Re: Case layout

Apok , 20/10 Thats perfect!!!!!!! You did install plastic/fiber glass for the window? Cant really tell from the pictures
__________________
www.heavyportrayals.com - Lifting one stone at a time.
Preacher is offline  
Old 10-01-2007, 01:12 PM   #126 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default Re: Case layout

any way you can take those little white peices of paper off the hdd's?
i noticed them and now they really stand out.
Static_11 is offline  
Old 10-01-2007, 01:54 PM   #127 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Case layout

Quote:
Originally Posted by Preacher View Post
Apok , 20/10 Thats perfect!!!!!!! You did install plastic/fiber glass for the window? Cant really tell from the pictures
Not yet. I've left a bit of room for screws, so I can screw the perspex on it.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-01-2007, 03:10 PM   #128 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: Case layout

use silicon....
__________________
saltynay is offline  
Old 10-06-2007, 06:02 AM   #129 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Case layout

I removed the cage at the top by drilling out the rivets:


If I ever need to put it back in, I can just get new rivets.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-06-2007, 06:13 AM   #130 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2007
Location: Dorset Uk
Posts: 347
Default Re: Case layout

omg its like my dream pc and wire management lol
__________________

__________________

rebell07 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thoughts on the Antec 900 joey1 New Systems | Building and Buying 69 07-14-2007 06:04 AM
motherboard wont fit the case siddanth3 New Systems | Building and Buying 20 06-22-2007 03:33 PM
stock case psu siddanth3 New Systems | Building and Buying 15 06-20-2007 03:54 PM
Better case? mnelson07 New Systems | Building and Buying 13 06-17-2007 01:57 PM
Case mod project: Wc pump/rad housing case schulz269 Overclocking and Modding 18 04-15-2007 02:00 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.