case - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2005, 10:08 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default case

Do you think that this would be possable?
To build a case of Diamond plate, Weld out the drives sand the edges off and then What would i do for the inside? what kind of mobo should i make it for? I know that it would be complicated and easy to mess up on but do you think i should do it? Also I would like to put a viewing window on it but I would be able to weld that out,sand then what about the window, It'll be cool eh? Also do you know if any company makes a case like that or given the effect of stainless steel. (Sorry about my spelling and grammer had to hurry up)
__________________

GrimReaper23 is offline  
Old 02-22-2005, 10:26 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

It would take a very long time i know that....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 02-22-2005, 10:28 PM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default

The benefit of building your own case is that you get to make it whatever size you want. Plenty of room for air circulation, water cooling, extra drives, whatever.

Sounds expensive, though.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-22-2005, 10:38 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

The only thing is, makeing sure you get the holes for the motherboard lined up perfectly.... But if i had the money, and time i would try something like that.... Then maybe ill have the room i need :-p
c0rr0sive is offline  
Old 02-22-2005, 10:52 PM   #5 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default

Did you catch the one in Maximum PC that the guy made? Acrylic I think (it was clear). It is huge! Room for everything. His water-cooling system is completely internal...and the reservoir is a Skippy peanut butter jar.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-22-2005, 10:57 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

I remember seeing this one case that looked like a engine, but it was 2 very good computers with a internal water cooling system in the middle, and it had clear sides.... Just wonder where people get the money and time for that kinda crap :-\
c0rr0sive is offline  
Old 02-23-2005, 12:23 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

Well diamond plate is cheaper and that might even look cooler also what if a made little vents slanted a certain way that it will then help the air flo like make a 120mm fan in the upper part then have a side where the vents slant downward at a lower part so it's pushing warm air out with cooler air.
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 02-23-2005, 01:04 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

sounds coool
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 02-23-2005, 02:41 PM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Plus if its big enough you would have an easy time putting realy good Mods in it, plus you can make it to where you can have more than one motherboard/system in it....
c0rr0sive is offline  
Old 02-23-2005, 03:01 PM   #10 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

you can have as many fan slots as you want all 120mm, 2 in the frount 2 on the back, one on the side and one on top. :P and the water cooling, be the coldest pc yet :P
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.