Can't get memory to go to full potential... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-27-2010, 04:33 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 345
Default Re: Can't get memory to go to full potential...

So, like I said, I'm not really an image guy... should I run the program at low resolution, and then just do multiple screencaps?
__________________

__________________
Case: Cooler Master HAF X RC-942-KKN1
Power Supply: Silverstone ST1500 1500W
Motherboard: Asus Rampage IV Extreme; CPU: i7-3970; Memory: Corsair Dominator Platinum 32GB @ 2133MHz
Graphics Card: HD7970
Optical: 2 x Lite-On iHAS424SATA 24X DVD
Hard Drive: OCZ RevoDrive 3 X 2 240 GB
Monitor: Samsung 1080P 120Hz 3D
earwicker7 is offline  
Old 11-29-2010, 12:56 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Hapx4.0's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Michigan
Posts: 246
Send a message via AIM to Hapx4.0
Default Re: Can't get memory to go to full potential...

Try to use the windows snipping tool if you have it (win 7)

to host it, I use Photobucket, i can't stand how imageshack works
__________________

__________________
[SIGPIC]http://www.techist.com/pc/image.php?type=sigpic&userid=33903&dateline=129725 0895[/SIGPIC]
Hapx4.0 is offline  
Old 11-29-2010, 08:21 AM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Can't get memory to go to full potential...

I knew we had a Screenshot Tutorial, Mak just reposted it. This should help you
Screenshot Tutorial
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Backup Utility Shows full but DAT72 not full Boma Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-13-2009 03:03 PM
Corsair XMS2 not working to full potential midi9191 Overclocking and Modding 15 07-03-2007 12:44 PM
memory appears full when it's not! shorinhio Hardware Repairs and Troubleshooting 1 03-29-2007 05:01 AM
Need help, My computer not performing at full potential... Kibidon Hardware Repairs and Troubleshooting 3 03-18-2006 03:00 PM
PC isnt showin full potential?? ThePCmaN Monitors, Printers and Peripherals 11 07-18-2004 07:16 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.