Can I OC with a 650w power supply? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-05-2008, 06:28 PM   #31 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

Quote:
Originally Posted by zmatt View Post
lol true. got me there. seems like patonb didn't notice that though.
I started when no one had answereed, but couldn't do the math in my head..........
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 11-05-2008, 06:28 PM   #32 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

lol. same here. when i started rican hadn't replied yet. looks like he got both of us.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 11-05-2008, 06:29 PM   #33 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

hey at least were on top of things.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 11-05-2008, 06:32 PM   #34 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

True. I guess that is a good thing.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 11-05-2008, 06:32 PM   #35 (permalink)
Monster Techie
 
Chad711's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Irving, TX
Posts: 1,444
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

Guys I am not at home right now so I will adjust this when I get home. Thanks for the help. These two images are from earlier today when I sent them to Nos....

1.74 GHz? Wow I am hauling azz!

Chad711 is offline  
Old 11-05-2008, 06:34 PM   #36 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

chad by the way i am in the dfw area, im 15 minutes from the airport.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 11-05-2008, 06:41 PM   #37 (permalink)
Monster Techie
 
Chad711's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Irving, TX
Posts: 1,444
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

I'm right off 635/macarthur
Chad711 is offline  
Old 11-05-2008, 06:48 PM   #38 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

Your Vid isn't too bad. Ou should beable to clock well.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 11-05-2008, 06:56 PM   #39 (permalink)
Monster Techie
 
Chad711's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Irving, TX
Posts: 1,444
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

what is VID?
Chad711 is offline  
Old 11-05-2008, 08:13 PM   #40 (permalink)
Monster Techie
 
Chad711's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Irving, TX
Posts: 1,444
Default Re: Can I OC with a 650w power supply?

Ok I disabled speedstep and I am getting the same numbers. Any ideas???

also some what off topic. For some reason when I hit the DELETE key on my usb keyboard it will not boot up the bios. I have to plugin my 10 year old kb to get the bios to come up. However if I want to hit F9 on my usb keyboard to select boot order I have no issues???

EDIT: Ok this is weird!! I launched the cpuz app again. At first it said the core speed was 2500 something then it just jumped down to 1700 something. Then for split second it went to 2500's and in the blink of an eye back to 1700 and now it just sits there.
__________________

Chad711 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Old Power supply Guide (2008) Ste New Systems | Building and Buying 223 12-12-2009 09:05 PM
I want a new video card. Silverfury New Systems | Building and Buying 25 04-09-2008 01:05 AM
Dedicated power supply for a graphics card? wencke530 System Upgrades 13 02-23-2008 07:27 PM
Help with my PSU! weezerguy187 New Systems | Building and Buying 22 01-27-2008 04:58 PM
7 VSB from power supply?? GregJ Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-14-2007 11:36 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.