Cable Ties - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-06-2010, 11:15 AM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Cable Ties

Anyone ever use cable ties to connect a fan to a case? I did, for a front fan.



Keeps i nice and tight. The tie cant pass the case hole, so I routed it through the non, used hdd bay sides.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 05-06-2010, 11:50 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2010
Location: Toledo Ohio
Posts: 82
Default Re: Cable Ties

I have a fan in my case like this. I just use pliers to make sure I get the ties real tight so that it doesn't create any vibrations because a fan in my case making any other noise other than air moving drives me insane.
__________________
Antec 300 Case
OCZ 600W GameXStream PSU
MSI NF750-G55 MB
Phenom II X3 720 3.6GHz
Patriot Warp 64GB SSD
2 x 2GB Corsair DDR3 RAM
2x GTX 260's for SLI
WIndows 7 32 bit
blasterfreak88 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dvi to hdmi cable or hdm cable with dvi adaper NYbadboy911 Monitors, Printers and Peripherals 3 07-30-2009 12:17 PM
Essentail Spare Parts for onsite computer service Harper Technology Careers and Education 6 07-06-2009 07:32 PM
A patch cable with 2 switched wires is the only way a connection can be made... ?? Jayce Computer Networking and Internet Hardware 3 07-12-2008 05:28 PM
Australia to get a new submarine cable Harper SEO and Web Traffic 4 04-14-2008 10:30 AM
answer me this.. LAN cable DOESNT WORK with certain PCs. clever_j Computer Networking and Internet Hardware 3 05-26-2007 01:23 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.