building a new gaming comp, first build, on budget - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-21-2005, 04:29 PM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 14
Default

Case is fine. 65 bucks for a decent looking case (LED's were never my thing but if it is for you then it looks good for you) with a 400 watt power source. 400 is more than enough unless you're running a high end videocard and a lot of peripherals It looks like you're just doing basics with one DVD drive, one hard drive and a 9600xt. 400 watts is fine.
__________________

NamelessMC is offline  
Old 05-21-2005, 04:30 PM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 14
Default

That ram looks good. In fact I was planning on getting Corsair Valueselect ram, but this ram has better timing and heatsinks, so I'm going to get the ram you have listed instead of the ram I was originally going to get so it's good =P
__________________

NamelessMC is offline  
Old 05-21-2005, 04:51 PM   #23 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 133
Default

change the psu and case, gonna cost more, but i guess its worth protecting my comp
tylerdrude is offline  
Old 05-21-2005, 10:59 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Here dude ill give you a few parts to change:

MoBo, DFI ALWAYS!
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813136147

Get at least Corsair RAM, Rosewill just stamps their name on cheap RAM
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820145526

^^ There is a gig for 91 bucks, not bad
__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 05-21-2005, 11:58 PM   #25 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 133
Default

changed all that up, look at the top of page 2
tylerdrude is offline  
Old 05-23-2005, 02:57 AM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Mr. Switch's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,841
Send a message via AIM to Mr. Switch
Default

sounds good tyler!
Mr. Switch is offline  
Old 05-23-2005, 04:04 AM   #27 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

if i were you, i'd just save up a little more because with that amount of mone, you're just going to get a severely outdated rig that can't support the newer games with PS 3.0

but if you insist, then that setup looks good, except u should grab yourself a good power supply, rosewill sucks (thermaltake silent purepower 420W TD-420) is good
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-23-2005, 07:40 AM   #28 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 133
Default

k, yea this is gonna break me, so this is the highest i can go..

mainly gonna play
wow
diablo2
gonna see if i like hl2
guild wars
__________________

tylerdrude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.