Building a new computer, what ram? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-13-2005, 10:39 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 718
Default

Well, it fits your budget and has 8ms response time.

Why not go with a CRT, they're a much better value...
__________________

j4ckaL is offline  
Old 07-13-2005, 11:04 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 31
Default

btw, the pc you are building is a lot like mine. What are the advantages of the dfi lanparty ut over the dfi lanparty?
__________________

neocamp22 is offline  
Old 07-14-2005, 07:47 AM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

better overclocking in the NF4 UT (i think)

i would go with this ram if i had a dfi mobo just can't resist for the price
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820218062

but the ocz should be good

also i'd say get either a 3200 or 4000 as the 3200 should easillly reach 2.4ghz
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 07-14-2005, 08:22 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 31
Default

I'm still split on which ram to get, but this computer is still hypothetical. If I get it I will get it around december, and by then everything will have changed, most likely.
neocamp22 is offline  
Old 07-14-2005, 09:35 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,006
Default

Quote:
Originally posted by Sh0r_ty
better overclocking in the NF4 UT (i think)

i would go with this ram if i had a dfi mobo just can't resist for the price
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820218062

but the ocz should be good

also i'd say get either a 3200 or 4000 as the 3200 should easillly reach 2.4ghz
NO don't go with that ram. It does not use WInbound Untested chips anymore. It uses some ohter chip that sucks for Overclcoking. The cheapest Ram that I know of that Uses Winbound chips are the OCZ value VX at Newegg.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820227213

This is good ram if you have a budget.
__________________

__________________
6600GT PCI-E for sale/Trade. Check the FS/FT forums on tech-forums for details.
http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=77816
Hacp is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.