building first computer - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2004, 10:09 PM   #11 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

I would go with the Pentium 4 2.8E 800MHz you were talking about rather than a Xeon. That looks like a good motherboard, I would have gone with an ASUS, though, like this one:

http://usa.asus.com/products/mb/sock...d/overview.HTM

Also, I guess Prescott CPUs run pretty hot, so you'd want to make sure you got a good fan and heatsink.

This CPU/Motherboard combo is compatible.
__________________

Elbatrop1 is offline  
Old 03-31-2004, 03:33 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 64
Default

Ugh... the last computer I built (the one I'm on now... Gigabyte G7VRX with Athlon XP 1800+) didn't work. I did everything right but it didn't work. I was so choked. Turned out one of the memory stix was bad. Shop replaced it without a hassle though so yah I'm all good
__________________

diggerB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.