best for ocing - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-06-2005, 12:28 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 130
Default best for ocing

1.AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz Venice 90nm 512K Cache 2000MHz FSB Socket 939 CPU

http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?...sPageName=WDVW

2.AMD ATHLON 64 3200+ VENICE 2.0GHZ 90NM 512K S939 CPU

http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?...sPageName=WDVW

3.AMD ATHLON 64 3800+ VENICE 2.4GHZ 90NM 512K S939 CPU

http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?...sPageName=WDVW
__________________

beautiphil is offline  
Old 06-06-2005, 12:30 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

they all overclock to about the same speed (about 2.8GHZ on stock cooling). the core's are the same, but the stock speeds are different.
if you can afford it, I would suggest the 3700+ San Diego, which is exactly the same as the Venice but has more L2 cache.
otherwise, any Venice will overclock really well
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 06-06-2005, 01:43 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

ummm, that site doesn't say what cores they are
they'll all be able to overclock, but the Venices and San Diegos are the best for overclocking
__________________
Apokalipse is offline  
Old 06-06-2005, 01:44 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 130
Default

thanks buddy
out of the ones i linked witch one would you get?
beautiphil is offline  
Old 06-06-2005, 01:56 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I would actually look elsewhere and try and find a 3700+ San Diego (939) or I would get a Venice 3200+, depending on how much you have to spend
__________________
Apokalipse is offline  
Old 06-06-2005, 02:27 AM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

the 3200 and 3800's are good for ocing

if i were you i'd get a 3200 instead of 3800 and get better ram//hsf

btw, you ARE doing to get a dfi lanparty mobo right?
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.