The Best Liquid Cooling Under $200 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-12-2004, 10:32 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

OK, will do.
__________________

__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 10-12-2004, 10:34 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

The page will not load, it just gives me a gray background.
__________________

__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 10-12-2004, 10:35 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

You can also get one of these http://www.frozencpu.com/cgi-bin/fro...ex-blc-83.html and save a little more I think I'm gonna get that one.
__________________

Musjunk22 is offline  
Old 10-12-2004, 10:37 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

I will have to check that out. No it's not the badger badger one. Click the link in my sig to check out the edited version of badger badger called "Banana Phone'!

By the way, thanks for all the links!

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 10-12-2004, 10:43 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

Intercellar-odular thats great!!! ROFLMAO
__________________

Musjunk22 is offline  
Old 10-12-2004, 10:47 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

HAHA! I really liked those links. My final request is that you just make sure that liquid cooling is right for me. Here is the scenerio:

I am an overclocker
My CPU temps (when not overclocked) reach as high as 60 degrees celcius when idle

Am I a good candidate for these?

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 10-12-2004, 11:28 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 546
Default

Definitely!!!! BTW how long do you run ur OS befor it shutsdown. Or does it start up at all? What speed is it at?
__________________

Musjunk22 is offline  
Old 10-12-2004, 11:32 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

2.2GHz, I leave it running all the time, just restart it when I need to.
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 10-12-2004, 11:58 PM   #19 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

so that one koolance thing, just doesn't come with the block for the cpu right? but does it come with all the tubes and everything else that you need?

So if i wanted to do my video and cpu, i'd just need a block for the gpu and cpu, and maybe extra tubing?
Demalii is offline  
Old 10-13-2004, 12:45 AM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by Demalii
so that one koolance thing, just doesn't come with the block for the cpu right? but does it come with all the tubes and everything else that you need?

So if i wanted to do my video and cpu, i'd just need a block for the gpu and cpu, and maybe extra tubing?
That's what I'm thinking.
__________________

__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.