best computer possible - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2005, 08:55 AM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 431
Default

Quote:
Originally posted by 4W4K3
ah ok, i didn't know if you were just stating it or you were trying to say they were the best available or what. thats a good list you put together.
I didn't put that list together , All the credit must go to Punisher of XtremeSystems.org
__________________

__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
MasterJason is offline  
Old 01-11-2005, 04:45 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 284
Default

ive gotten my corsair up to 240 with no problems before changing a few things in my pc now i can only reach 220 stable with tight timings and no voltage change, but with a better mobo (ive got a gigabyte and they seem to have problems with corsair memory, and a better psu im sure i can go way higher. im not saying corsair is the best but it is extremely good runs tight timings and still overclocks well and in benchmarks it posted some better numbers in some cases than other memory modules that were clocked higher. ive never used ocz although ive heard nothing but good things about it so i cant say much about it but corsair is defintely a good brand of memory for anyone looking for performance.
__________________

__________________
2.8 p4 @ 3.15 900fsb, 4 sticks corsair xms cas latency 2-3-3-6 256mb each, leadtek 6800 gt 256mb @ultra speeds, gigabyte ga8ik1100 mobo, nec 3500a 16x dual layer dvd burner, tdk 48x cd burner, wd 74gb raptor hd, windows xp pro sp2, dell 2005fpw 20 inch widescreen lcd monitor
jblaze725 is offline  
Old 01-11-2005, 05:21 PM   #23 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...116-150&depa=1
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-11-2005, 06:13 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by MasterJason
I didn't put that list together , All the credit must go to Punisher of XtremeSystems.org
ah ok...nice find then
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 01-11-2005, 09:47 PM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I would not get Corsair, I would get Kingmax or OCZ
Corsair is good quality RAM, but way too expensive and not overclockable enough. Corsair's PC3200 XL RAM is almost at its limit to what it can do

Kingmax and OCZ RAM are not as costly as Corsair, yet they perform probbably better at stock speeds, and they overclock much better too
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-11-2005, 09:51 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

Quote:
Originally posted by apokalipse
I would not get Corsair, I would get Kingmax or OCZ
Corsair is good quality RAM, but way too expensive and not overclockable enough. Corsair's PC3200 XL RAM is almost at its limit to what it can do

Kingmax and OCZ RAM are not as costly as Corsair, yet they perform probbably better at stock speeds, and they overclock much better too
i found my PSU actually dampens my overclocking wish i had money...i bet these RAMS would fly (as long as my mobo keeps up)
__________________

__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.