back of case - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-18-2004, 09:53 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 169
Send a message via AIM to TeLeMuNdO!
Default back of case

i recently bought a PC case for the comp i plan to build, but i noticed the panel on the back of the case isn't going to fit with the motherboard i'm going to buy. does anybody know where i can buy a panel (USB, ethernet, mouse, keyboard) to replace the one i already have?

case: http://www.newegg.com/app/ViewProduc...144-026&depa=0
__________________

TeLeMuNdO! is offline  
Old 04-18-2004, 10:48 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 767
Send a message via AIM to Monster00
Default

i dont even use a back panel.
__________________

__________________
Intel 2.8GHZ 800mhz FSB
Western digital 120 GB HD
Western digital 40 GB HD
Asus P4p800s motherboard
1280MB of ram
Xaser III Red and Blue case
Antec 550 watt PSU
BACK TO GOOD OLE CPU FANS(serious not kidding)
ATI readon 9800xt 256 MB
8x DVD burner
52X cd burner
Monster00 is offline  
Old 04-18-2004, 10:49 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 767
Send a message via AIM to Monster00
Default

o wait but also, dont the motherboards come with a back panel?
__________________
Intel 2.8GHZ 800mhz FSB
Western digital 120 GB HD
Western digital 40 GB HD
Asus P4p800s motherboard
1280MB of ram
Xaser III Red and Blue case
Antec 550 watt PSU
BACK TO GOOD OLE CPU FANS(serious not kidding)
ATI readon 9800xt 256 MB
8x DVD burner
52X cd burner
Monster00 is offline  
Old 04-18-2004, 10:52 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 169
Send a message via AIM to TeLeMuNdO!
Default

do they? i've never bought a mobo before....
TeLeMuNdO! is offline  
Old 04-18-2004, 10:56 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

yea they should.. i got my asus board it came with one.. then a year ago my asus board had one, and same with.. a year before that lol
Demalii is offline  
Old 04-19-2004, 12:29 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 527
Default

all motherboards should include a back panel plate if purchased unopened and brandnew.
__________________
P4 2.26 ghz, Intel d850emv2 mobo, 768mb of pc800, sony 4x dvd-rw, teac burner, nvidia ti4600 graphics, enermax 330watt ps
4 silent uv fans, cold cathodes in full tower antec case, round ide cables

SOny vaio 2.66 ht ghz modded into raidmax case with green cold cathodes.
P4 2.8ghz HT, 512mb ddr, Intel KD865gbfl, onboard video, raidmax case, blue cathodes, round ide, loomed wires, 4x dvd burner, wd sata 80gb hard drive
Intel d865perl, 2.8ghz northwood, antec sonata, wd caviar 20gb, Corsair 512mbx1 for now. 380watt psu, ati 9600, dvdrom cdrw floppy in black too match case
mrzeeedler is offline  
Old 04-19-2004, 10:10 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 123
Default

Yes mobo's do come with back panels. Since almost every mobo is different they each come with their own back panel.

Just look at some mobo pics on newegg and you will see the back panel that is included with the mobo.
__________________

__________________
No time to sign.
w105 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.