ATX Tray to MATX..Is IT POSSIBLE? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-19-2006, 10:58 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default ATX Tray to MATX..Is IT POSSIBLE?

Im wondering if u cannabalized an ATX mobo tray from an old comp can u make a Micro ATX mobo fit on it? how? thanks
__________________

__________________
teknikull is offline  
Old 09-19-2006, 11:26 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 692
Default

an ATX mobo probably wont fit in an mATX mobo tray. gimme the link to the tray ur buying.
__________________

__________________
System Specs
Opteron 165 cooled by Zalman 9500A LED // DFI Lanparty UT NF4-D // Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 320-GB Hard Drive // Sapphire X1950XT 256MB cooled by Zalman VF900 Cu LED // 2x1GB OCZ EL Plantinum // Enermax NoiseTaker 430W // Pioneer DVD & Combo Optical Drive // 20" Samsung 206BW Monitor // Logitech Z-2300 Speakers // Logitech G11 Keyboard and Microsoft Sidewinder mouse // Antec Nine Hundred Case
krazieaznboi is offline  
Old 09-19-2006, 11:26 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

I wanna fit a mATX mobo in an ATX tray..thers no link im ripping it outta an old computer i have
__________________
teknikull is offline  
Old 09-19-2006, 11:32 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 692
Default

than is it possible. most ATX trays and cases support mATX and standard ATX now. but just incase, read the spec of the tray before u purchase it.
__________________
System Specs
Opteron 165 cooled by Zalman 9500A LED // DFI Lanparty UT NF4-D // Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 320-GB Hard Drive // Sapphire X1950XT 256MB cooled by Zalman VF900 Cu LED // 2x1GB OCZ EL Plantinum // Enermax NoiseTaker 430W // Pioneer DVD & Combo Optical Drive // 20" Samsung 206BW Monitor // Logitech Z-2300 Speakers // Logitech G11 Keyboard and Microsoft Sidewinder mouse // Antec Nine Hundred Case
krazieaznboi is offline  
Old 09-19-2006, 11:35 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

it doesnt matter now i decided to buy a MSI Neo4-F mobo..can it fin AMD Athlon X2 4200+?
__________________
teknikull is offline  
Old 09-19-2006, 11:38 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 692
Default

yes. there is a 4200+ for stocket 939 but i suggest getting a AM2 mobo. than get a AM2 socket 4200+
__________________
System Specs
Opteron 165 cooled by Zalman 9500A LED // DFI Lanparty UT NF4-D // Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 320-GB Hard Drive // Sapphire X1950XT 256MB cooled by Zalman VF900 Cu LED // 2x1GB OCZ EL Plantinum // Enermax NoiseTaker 430W // Pioneer DVD & Combo Optical Drive // 20" Samsung 206BW Monitor // Logitech Z-2300 Speakers // Logitech G11 Keyboard and Microsoft Sidewinder mouse // Antec Nine Hundred Case
krazieaznboi is offline  
Old 09-19-2006, 11:40 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

nah im fine with 939 i dont feel like spending more money..im not gonna b a big upgrader either...im prolly gonna run this computer till its final day and build a new one
__________________
teknikull is offline  
Old 09-19-2006, 11:42 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 692
Default

than yes. the 4200+ will fit in that mobo. but make sure u find the 939 of 4200+, cuz there are AM2 4200+
__________________
System Specs
Opteron 165 cooled by Zalman 9500A LED // DFI Lanparty UT NF4-D // Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 320-GB Hard Drive // Sapphire X1950XT 256MB cooled by Zalman VF900 Cu LED // 2x1GB OCZ EL Plantinum // Enermax NoiseTaker 430W // Pioneer DVD & Combo Optical Drive // 20" Samsung 206BW Monitor // Logitech Z-2300 Speakers // Logitech G11 Keyboard and Microsoft Sidewinder mouse // Antec Nine Hundred Case
krazieaznboi is offline  
Old 09-20-2006, 12:51 AM   #9 (permalink)
I poop on the rug
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,220
Default

just make sure it says manchester.. thats pretty much it..
__________________

__________________
Current Build:
Intel 8700k | 16GB G.skill Trident Z | Z370 Gigabyte Auros Gaming Extreme |
Asus GTX1080 Strix | Corsair H100i V2 | Corsair 750D | Corsair RM850X
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.