ATITool Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2007, 07:28 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
MetalOwns's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Franklin, WI
Posts: 432
Send a message via AIM to MetalOwns
Default ATITool Problem

I installed ATITool so I could overclock my video card, but whenever I click "Find Max Core/Temp", "Scan For Artifacts", or "Show in 3D View", it gives me an error.



I tried to find the setting it mentioned, but I don't see it anywhere. Any help?
__________________

__________________
SYSTEM:
RAIDMAX SMILODON Case
LANPARTY DK P35-T2RS
Intel Core2Duo E6600 (2.40) @ OC'ing
2 gigs G.Skill DDR2 800 RAM @ OC'ing
2x 320 Seagate Barracuda 7200.10 (RAID 0)
EVGA Ge-Force 7900 GS KO @ 710/985 @ 1.48v/2.20v
LITE-ON 20x DVD+/-R Burner/12x DVD-RAM w/ LightScribe
LITE-ON 48x CD Burner/16x DVD-ROM
Hanns∑G 19" Widescreen LCD
Windows Vista Ultimate Edition
MetalOwns is offline  
Old 08-02-2007, 09:28 PM   #2 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default Re: ATITool Problem

i also have an evga 7900gs

have you tried uninstalling and reinstalling the program? also are your vid card drivers up to date?
__________________

__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 08-03-2007, 12:09 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
MetalOwns's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Franklin, WI
Posts: 432
Send a message via AIM to MetalOwns
Default Re: ATITool Problem

Yeah I did reinstall it, and I believe I have the newest drivers, I'll check though.

So it works with your 7900?
__________________
SYSTEM:
RAIDMAX SMILODON Case
LANPARTY DK P35-T2RS
Intel Core2Duo E6600 (2.40) @ OC'ing
2 gigs G.Skill DDR2 800 RAM @ OC'ing
2x 320 Seagate Barracuda 7200.10 (RAID 0)
EVGA Ge-Force 7900 GS KO @ 710/985 @ 1.48v/2.20v
LITE-ON 20x DVD+/-R Burner/12x DVD-RAM w/ LightScribe
LITE-ON 48x CD Burner/16x DVD-ROM
Hanns∑G 19" Widescreen LCD
Windows Vista Ultimate Edition
MetalOwns is offline  
Old 08-03-2007, 01:17 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: ATITool Problem

It works with my EVGA nVidia 7600GT. I'm sure it should work if you installed your drivers.
__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 08-03-2007, 02:02 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
MetalOwns's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Franklin, WI
Posts: 432
Send a message via AIM to MetalOwns
Default Re: ATITool Problem

Well, I downloaded and reinstalled the drivers, and it still gives me the error.

EDIT: Nevermind...I disabled, then reenabled the ATITool driver, then upgraded to the .27B2 and now it works.
__________________
SYSTEM:
RAIDMAX SMILODON Case
LANPARTY DK P35-T2RS
Intel Core2Duo E6600 (2.40) @ OC'ing
2 gigs G.Skill DDR2 800 RAM @ OC'ing
2x 320 Seagate Barracuda 7200.10 (RAID 0)
EVGA Ge-Force 7900 GS KO @ 710/985 @ 1.48v/2.20v
LITE-ON 20x DVD+/-R Burner/12x DVD-RAM w/ LightScribe
LITE-ON 48x CD Burner/16x DVD-ROM
Hanns∑G 19" Widescreen LCD
Windows Vista Ultimate Edition
MetalOwns is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM
Media Library (I Presume) Problem. Nadegas Microsoft Windows and Software 4 06-08-2007 08:27 AM
Computer problem ankit3000 Hardware Repairs and Troubleshooting 6 06-06-2007 04:42 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM
Chronic Rebooting Problem AND_YOU_ARE Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-24-2007 06:04 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.