artifacts?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2005, 05:03 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default artifacts??

ok i have just purchased a x850 pro and i sucesfully flashed its bios to x850xt but after about 30 minutes of playing bf2 i notice it will have some graphical errors im almost possitive its not a video card artifact but its almost like its a system memory artifact. becasue when my video card artifacts trust me you will know lol the whole screen boom yellow blocks lol. but these artifacts are these little black lines that will be sticking from the ground or from somebodys head and it barley even happens the. i know this video card puts a strain on my power supply and im thinking it could be my system memory lacking voltage and also my 5v cpu rail is only running at 4.2volt , and these artifacts do not move they are just stuck on 1 place. no flickering or anything, i also only get these in bf2. ive ran 3dmark01,03,05 and i get no artifacts. ive also ran my ati tool scan for artifacts and get no artifacts it all. im thinking its bf2
__________________

burned-ati is offline  
Old 11-08-2005, 05:05 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

also the same artifacts happen to my brothers computer when he ran his memory at pc4100 which appered no artifacts in any other games or 3dmarks but only these little black lines that will stick to stuff
__________________

burned-ati is offline  
Old 11-08-2005, 05:14 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 52
Default

Well seeing as you've just flashed your cards BIOS i bet that's the problem.

Were you getting them before the flash? If you reflash the bios back to Pro do the artifacts dissapear?
__________________
Athlon 64 3000 E6 Venice @2.43Ghz
Gigabyte 3D Rocket Cooler
ASRock 939 Dual SATA2 Bios 1.20
2x512mb Corsair VS @DDR348 1T
XFX 6800GT PCI-E @400/1100
Maxtor 120Gb SATA
Antec TruePower 550W
Silver Shamrock is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.