Arctic Cooling Freezer 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-03-2007, 01:21 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Arctic Cooling Freezer 7



Do you guys think it will fit with that huge northbridge heatsink I have right under my CPU fan?
__________________

__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 08-03-2007, 01:23 AM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

the wiring! im blind!!
take more closeup pictures
But yes, it should fit.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 08-03-2007, 01:28 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

Haha peter! Yeah, I need to re-route my wires. Want to give me some hints? Oh and I just changed the picture while you were probably replying to my thread.
__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 08-03-2007, 09:40 AM   #4 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

I think it should fit, because the AF7 Pro rises a bit, from the base, unlike the stock cooler. So it should clear that heatsink.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-03-2007, 01:00 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 50
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

I have that cooler! And I am also hoping to pick up an arctic cooler 7 at i31. b1gapl, i have the same mobo as you, is there plently of space for the arctic freezer?
slashnmash is offline  
Old 08-03-2007, 01:02 PM   #6 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

I would ask Sora, because he has the AF7 Pro, and had the same motherboard as well. Although I can recall, he had a bit of an issue installing it, on that motherboard, but eventually worked it out. I'm not sure. Just ask him.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-03-2007, 01:03 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

Oi! Finally b1gapl talks! Where have you been? You haven't been on AIM. :shocked:
__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 08-03-2007, 01:06 PM   #8 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

Finally? oh..AIM...yea...I didn't feel like it.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-03-2007, 01:07 PM   #9 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
Finally? oh..AIM...yea...I didn't feel like it.
Its best to stay off. NOOB techies keep on IMing me like I'm a 24-hour hotline.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 08-03-2007, 01:09 PM   #10 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Arctic Cooling Freezer 7

Haha, well here's a picture of me staying up till around 3am in the morning, rerouting my wires.



Does it look okay?
__________________

__________________
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Brand new in box Arctic Cooling Freezer Pro 7 mgcook Buy/Sell/Trade and Hot Deals 19 09-05-2007 03:30 PM
HR-03 Plus & Arctic Freezer Pro 7 & MX-1 thermal compound in Hong Kong advancedgeek New Systems | Building and Buying 1 07-06-2007 05:59 AM
Choose 1 from the following Cyber.Logan New Systems | Building and Buying 12 05-24-2007 12:10 AM
cheap water cooling siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 05-22-2007 09:00 PM
The ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro is AMAZING! KingAustin New Systems | Building and Buying 35 05-20-2007 09:00 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.