any 1 no of - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-18-2006, 06:43 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 98
Talking any 1 no of

sum programs that show how hot your cpu and motherboard are running the program that came with my mb wont install for sum odd reson and im overclocking so i need 2 no the temps
thanks
__________________

__________________
AMD 3700+ 64-Bit at 2.8ghz
Gigabyte K8 Triton Series nForce 4 SLI Motherboard
e-GeForce 8800GT 512mb
1GB DDR400 Hyper X
200+100+80GB HDD
19" Acer WideScreen LCD
AMD 3200+ 64 is offline  
Old 08-18-2006, 06:47 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

CPU temperature: http://www.thecoolest.zerobrains.com...f/CoreTemp.zip
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 08-18-2006, 06:50 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 129
Default

Go for EVEREST. Get it at Major Geeks.
GreenTeaBagger is offline  
Old 08-19-2006, 03:31 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Everest is the best.
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 08-19-2006, 04:09 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

ne1 no how 2 spel my engrish
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-19-2006, 06:39 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

Quote:
Originally posted by gurusan
ne1 no how 2 spel my engrish
Hahaha
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 08-19-2006, 07:44 PM   #7 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

I'm using Everest but for some reason my temps are not showing in the OSD, before it did. Can anyone help me?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 08-20-2006, 01:31 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 276
Default

where does it show the cpu temperature in Everest?
__________________
- Welsh
welsh is offline  
Old 08-20-2006, 01:41 AM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

it shows it in the sensors section...but i've found they are innacurrate anyway
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.