Antec 900 questions - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2008, 05:40 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 92
Default Antec 900 questions

Is this not a good case? Is it old or something?

The PCI cards take a big push to get the screw in?
Like bending them in. Is that the case or my mobo?
Mobo is P5Q. It was not fun with the gtx260.

Also If you put SLI with 2 cards
where would you put the HD's?

Thanks.
__________________

kbaird is offline  
Old 12-01-2008, 05:47 PM   #2 (permalink)
Mod Emeritus
 
Puddle Jumper's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4,286
Default Re: Antec 900 questions

Did you put in the brass standoffs for your motherboard?
__________________

__________________

AMD Phenom II x4 955 Black Edition : Asus M4A89GTD PRO : Corsair 550VX
G.SKILL Ripjaws 4x2gb DDR3 1600 : MSI Geforce GTX 770 2gb : Antec 300
OCZ Agility 2 60gb SSD (OS) : SanDisk Ultra 120gb SSD (Apps) : Crucial M500 240gb (Steam) : Win 8.1 Pro 64bit
2x Samsung 2494LW & 1x Dell U2312HM Eyefinity

Lenovo ThinkPad X220 : Core i5 2410M : 12.5" 1366x768 IPS LED display : Intel 320 Series 120gb SSD

Samsung Galaxy Note 3 stock 4.3 : Nexus 7 2 stock 4.4

Puddle Jumper is offline  
Old 12-01-2008, 07:18 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 92
Default Re: Antec 900 questions

Yes I did.
kbaird is offline  
Old 12-01-2008, 10:44 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default Re: Antec 900 questions

If you have to bend metal to install anything, you're doing something wrong.

Post pictures of what you are bending.
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 12-02-2008, 11:53 AM   #5 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Antec 900 questions

Mine is great. I have pics in the Wire Management thread, Here

I now have a second card, 8600gts, in it too.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 12-02-2008, 12:41 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: Antec 900 questions

It's not uncommon for the covers to be slightly bent and not seat properly. I have had to straighten out a few myself. It's the video card's plate not the case.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 12-06-2008, 08:57 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 92
Default Re: Antec 900 questions

It seems ok now.

Anyone run a 2 or 3, SLI or Xfire, setup in a antec 900?

I would like to hear how tight the hd's fit in the case?
kbaird is offline  
Old 12-07-2008, 04:50 AM   #8 (permalink)
What choice did I have?..
 
SuxoR's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: TX (Soon CA)
Posts: 412
Send a message via AIM to SuxoR
Default Re: Antec 900 questions

I was wondering the same thing from what I've heard it has room to spare

but idk...
SuxoR is offline  
Old 12-07-2008, 05:27 AM   #9 (permalink)
Electical Engineer
 
BongWizard's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: OZ
Posts: 916
Send a message via AIM to BongWizard Send a message via Yahoo to BongWizard
Default Re: Antec 900 questions

no its not BIG... its got a bit of room in it... but its still a Mid-Tower, there's many cases better for sticking WC loops and massive SLI/CF setups in... its still a decent case tho
__________________

NZXT Lexa BlackLine w/ Red LEDs | Corsair TX-750 | Gigabyte EP45-DS3P | Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3.6GHz
2x 2GB Kingston HyperX PC2-6400 @ 960MHz (5-4-4-13) | 3x Seagate Barracuda 7200.11 500GB HDD in RAID5
2x HIS Radeon HD 4850 @ 761/1129 in CrossFireX w/ Thermaltake DuOrbs | Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro



Got a problem?? Click Here before posting!

BongWizard is offline  
Old 12-07-2008, 10:32 AM   #10 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Antec 900 questions

Theres tonnes of room when you remove the hd fan bracket.
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how dusty does the Antec 900 get? Joeyboy New Systems | Building and Buying 21 09-02-2008 02:36 AM
Antec 900 fan settings Squirtis Overclocking and Modding 10 08-14-2008 07:11 PM
Antec 900 stock fans question MonkeyBusiness Overclocking and Modding 7 01-24-2008 06:12 PM
antec 900 question MonkeyBusiness Overclocking and Modding 6 12-28-2007 01:18 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.