antec 900 question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-27-2007, 09:32 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 85
Default antec 900 question

Hi. Another enquiry on the antec 900 case.
Does any here connects your motherboard to your antec 900 front speaker to issue a beep sound every startup?
Where is the speaker header located? On the bottom front?
__________________

MonkeyBusiness is offline  
Old 12-27-2007, 02:07 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default Re: antec 900 question

The Antec 900 doesn't have a case speaker... the speaker header should be near the power/reset headers on the mobo.
__________________

__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 12-28-2007, 12:01 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 85
Default Re: antec 900 question

Quote:
Originally Posted by Ethereal_Dragon View Post
The Antec 900 doesn't have a case speaker... the speaker header should be near the power/reset headers on the mobo.
I thought standard case should have a built in speaker by the way. So now I can locate the speaker header on the motherboard but what about the speaker? Does the motherboard has one?
MonkeyBusiness is offline  
Old 12-28-2007, 12:03 AM   #4 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default Re: antec 900 question

most mobo's do have an onboard speaker for posts errors and what not, but the 900 doesn't have a speaker mount. SO I guess if you needed one, you could mod the 900 to put one where you wanted. but why would you need one if you have speakers? (BTW... what mobo do you have?)
__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 12-28-2007, 12:42 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 85
Default Re: antec 900 question

Quote:
Originally Posted by Nukem View Post
most mobo's do have an onboard speaker for posts errors and what not, but the 900 doesn't have a speaker mount. SO I guess if you needed one, you could mod the 900 to put one where you wanted. but why would you need one if you have speakers? (BTW... what mobo do you have?)
I am using the gigabyte P35-DS3. So does this mobo has onboard speaker for posts?
So is this to say that all most antec 900 users do not connect the chassis speaker header to the motherboard as the case does not have one?

The strange thing is every restart there is no single short beep sound to indicate that the system has passed post.
How do I set that tone? In bios and under where?
MonkeyBusiness is offline  
Old 12-28-2007, 12:55 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: antec 900 question

my 680i beeps...and i dont have the audio cables connected in my 900
mgcook is offline  
Old 12-28-2007, 01:18 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 85
Default Re: antec 900 question

Strangely, why doesn't the P35-DS3 beep?
I have looked all over bios and there is no such option to set the beep and somebody else was telling me that this motherboard does not feature an onboard beeper and that I have to purchase a third party beeper. Is this true?
__________________

MonkeyBusiness is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Antec 900 Users Unite! mgcook Overclocking and Modding 43 01-05-2008 09:14 AM
antec 900 case fans MonkeyBusiness Overclocking and Modding 12 12-26-2007 12:41 PM
Intake or Outtake (?) for my Antec 900 Side Fan Poemaster New Systems | Building and Buying 5 11-26-2007 08:46 PM
antec 900 quick question Cheeseking25 New Systems | Building and Buying 12 10-25-2007 03:36 PM
Adaptors for Antec 900 Fans Andyf Overclocking and Modding 14 09-27-2007 12:26 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.