AMD Mans Up! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2008, 11:48 AM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default AMD Mans Up!

AMD is now finally proud enough of their own overclocking software to actually put it up for download on their own website. No more running around trying to find out which version is the latest official release. If you have a Phenom Black Edition CPU, and are not using AMD Overdrive, you are missing out.

AMD Mans Up! :
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-07-2008, 11:59 AM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: AMD Mans Up!

Hmmm... I wonder. Once I get my stuff set back up after the move I will give it a shot.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-07-2008, 12:55 PM   #3 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: AMD Mans Up!

cool...i wonder if it will work with s939 for my opty?
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 02-07-2008, 02:07 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Preacher's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ra'anana, Israel
Posts: 2,395
Default Re: AMD Mans Up!

My bets are still on the good ol BIOS.
__________________
www.heavyportrayals.com - Lifting one stone at a time.
Preacher is offline  
Old 02-07-2008, 02:36 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: AMD Mans Up!

Quote:
Originally Posted by hmammen View Post
cool...i wonder if it will work with s939 for my opty?
Nah, I tried firing it up on my chip, no such luck.. Just an error saying it didn't find the right cpu.
__________________
PROJECT WOLFDALE<br><br>GIGABTE GA-P35-DS3L (Rev. 2)<br><br>Intel Core 2 Duo e8400 "Wolfdale" 3.66Ghz<br><br>2X512MB Patriot Extreme - 1X1GB Mushkin<br><br>BFG 8800GT OC<br><br>Antec Nine Hundred
LeftEyeBlind is offline  
Old 02-07-2008, 02:41 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,585
Default Re: AMD Mans Up!

doesn't really mean much...I only say that going by what amd/ati says...no longer in it for the fastest cpu/gpus...


so in my eyes, they are just doing anything to maintain the old image
atomic tofu is offline  
Old 02-08-2008, 12:41 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Sexyville
Posts: 294
Default Re: AMD Mans Up!

Once someone tries it out let us know how it goes and post the results please.
__________________

Metal Chaos is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom & Spider vs Intel QX9770 (What a joke AMD is) Osiris Monitors, Printers and Peripherals 88 12-20-2007 10:40 PM
AMD Details Next-generation Platforms! Wildside New Systems | Building and Buying 2 12-15-2007 03:35 PM
AMD Rumoured to Unveil AMD Phenom X3 with Three Cores maroon1 New Systems | Building and Buying 21 09-22-2007 12:25 AM
AMD Triple Core? Osiris Monitors, Printers and Peripherals 4 09-19-2007 07:36 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.