AM2 Cooler... where? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-17-2007, 07:52 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default AM2 Cooler... where?

Where can I get a cooler for my AM2? Any recommendations?

Thanks, Noga
__________________

__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 01-17-2007, 07:58 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Zalman CNPS 9500
__________________

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 01-17-2007, 08:00 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

I know its just so big
__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 01-17-2007, 08:01 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

...Well then use the stock cooler.
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 01-17-2007, 08:11 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: New Stanton, Pennsylvania
Posts: 1,017
Send a message via AIM to psp_crazy1
Default

i know its off topic but noga why do you have 3 gaming comps o.o
__________________
AMD 4850 - e4300 / Tuniq
Gigabyte DS3 - Gskill NQ 2gb
WD 200gb - Hitachi 60gb
Ultra ATX wizard case - Xcilio 500 watt


Toshiba Satellite A305
Sony Vaio VGN-BX560B
Sony Vaio (P3, 256mb RAM)
psp_crazy1 is offline  
Old 01-17-2007, 08:50 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

Quote:
Originally posted by Lord AnthraX
...Well then use the stock cooler.
I want to get one that disburses the heat better because my rooms gets really hot with my PC on.

It's also loud.

Also it runs a little hot while gaming.

Also I have 2 gaming PC's ones for home and other was for a moding/ lanparty project thing.

Other is a film editing mac
__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 01-18-2007, 06:31 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

Don't mean to double post but just one more shot on other coolers if any one knows of them

thanks
__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Old 01-18-2007, 06:39 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Nope get what Anthrax recommended. If size is an issue, I wont recommend the big typhoon I have.
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 01-18-2007, 06:48 PM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

I also say CNPS9500.

If it's really too big, how about the CNPS 7000.
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 01-20-2007, 04:29 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 750
Send a message via AIM to NOGA
Default

the CNPS 7000 can fits AM2? I can't find any thing that does.
__________________

__________________
<a href=\"http://imageshack.us\"><img src=\"http://img209.imageshack.us/img209/7308/sigset7kw.jpg\" border=\"0\" width=\"468\" alt=\"Image Hosted by ImageShack.us\" /></a>
NOGA is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.