Ahh! So many wires, where to plug?! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-19-2005, 12:31 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 530
Default Ahh! So many wires, where to plug?!

Alright, I am building my first computer, and I finally got the mobo in. Now where do all the wires go into? There's so many and I dunno where to put em. I know where to put the like 20 pin ones, b/c those are easy to find, but there are tons of one pins where I have no idea where to put.

http://www.msicomputer.com/product/p...?model=KT4AV-L

I can't find a guide to tell me where to put em.

Thats my mobo.

I have no HDD or cddrive right now, if that changes anything.
__________________

__________________
Quintox is offline  
Old 07-19-2005, 12:34 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Your mobo mannual is your best guide. If you still feel overwhelmed, take it to a computer shop and let them assemble it for you.
__________________

__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 07-19-2005, 12:37 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 530
Default

I don't have the manual, the mobo was free along w/ an xp2000+.
__________________
Quintox is offline  
Old 07-19-2005, 01:07 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,289
Send a message via AIM to timmer
Default

well then ur **** outta luck man cause its different for all mobos if it color coded i think u are talking bout the case ones i.e hdd light power sw and reset sw ur crewed man u can just try different one i know they prolly go left to right but for the usb's i have no clue how to hook them up no clue
__________________
Intel p4 HT 3.0GHz
1 16x Toshiba dvd burner
2 sticks of corsair ddr2 533mhz 512mb
GeForce Fx 6600GT
Asus P5LD2
HD AUDIO
480W thermaltake
timmer is offline  
Old 07-19-2005, 01:08 PM   #5 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default

Check the MSI website. We cant tell you how to do that without being able to show you.

http://www.hardwarezone.com/guides/amd-socket939/

Maybe that will help you. Those guys had the pateience, or were being paid the money, to put together a guide on how to buid a computer.
Him is offline  
Old 07-19-2005, 01:38 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 530
Default

Thanks Him, that helped a little. It helped for the biguns, but I just need to find someting on MSI to tell me where to put all the little ones.
__________________
Quintox is offline  
Old 07-19-2005, 01:40 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

If they don't have the mannual online, see if they will send you one.
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 07-19-2005, 01:49 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 88
Default

try downloading the manual from here:

http://www.msi.com.tw/program/suppor...UID=456&kind=1
Luxar is offline  
Old 07-19-2005, 02:52 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 530
Default

I did, and plugged everything in, but it still talks bout other pins, that I don't have.

It may have something to do with my mobo being version 10A. Or maybe they are extra features that are optional.

Thats what it says. In between the PCI slots it says this

KT4V
MS-6712 VER: 10A
__________________
Quintox is offline  
Old 07-19-2005, 06:15 PM   #10 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 67
Default

You sound extremely confused. If you take it to a professional they can probably show you how to put it together. If that happens and your pc works out ok, slap the person who sold you that stuff without a manual. That's ridiculous if you ask me.
__________________

PatrickK is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.