Adding USB ports? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-21-2004, 05:40 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 261
Default Adding USB ports?

I am modding my case and I have no front USB ports. If I wanted to add them... what kind of product would I get? (Link appreciated)

Could I just get something like this...

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...111-965&depa=1

and then just mold it into my case?

Thanks.
__________________

dbernie41 is offline  
Old 06-21-2004, 06:04 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
aj2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,094
Default

do exactly that but then again why would u want to? i have two i the front and neva use them.
__________________

__________________
AMD x2 5000+ black edition at 3.3GHZ zalman cnps 9700-NT
Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard
3072mb: OCZ ddr800 gold
2x 7800GTX in SLI for 20" viewsonic
OCZ 600watt power supply
www.angelic-accessories.co.uk - plug for my gfs site
aj2003 is offline  
Old 06-21-2004, 06:09 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 296
Default

Quote:
Originally posted by aj2003
do exactly that but then again why would u want to? i have two i the front and neva use them.

Neither do I. I use the ones on the front only for temporary things. My computer is on the floor under the desk so there is always a possibility that my brother or me would step on the cable and break the usb port.
xteam02001 is offline  
Old 06-21-2004, 07:13 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 256
Default

no, that will just add usb prots to the back of the computer
__________________
<font size=1 color=red>
<b>Main System</b>
-Mach Speed X-Caliber PT800DBP Mobo (POS!!)
-Pentium 4 3.0C at stock w/ SP-94 & YS Tech Fan
-Thermaltake 420 Watt Power Supply
-Kingston 512 MB Dual Channel PC3200
-512 MB Kingmax Hardcore PC4000
-GeForceFX 5200 128MB AGP Card | Sound Blaster Audigy2 ZS
-WD Caviar SE 160GB HD 7200 RPM/8 MB/ATA-100
-Nec DVD Burner, 32x16x40 CD-RW, 8x4x12x DVD±RW</font>
<font size=1 color=black>
<b>Dell XPS T700r</b>
-PIII 700Mhz | 20GB Maxtor | 384 MB SDRAM | NEC DVD-ROM | 32MB NVIDIA RIVA TNT2 Model64
</font>
knuckle50 is offline  
Old 06-21-2004, 09:10 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

just get a 4 or 7 port 2.0 usb hub and attach it to the side. or there are 4 port 2.0 usb hubs that go in the extra a-drive bay. my friend has one and it works great.
jaksback is offline  
Old 06-22-2004, 02:06 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 527
Default

Dude get a pci usb card. There is like a million but heres a good one.
http://www.newegg.com/app/ViewProduc...102-101&depa=0
__________________
P4 2.26 ghz, Intel d850emv2 mobo, 768mb of pc800, sony 4x dvd-rw, teac burner, nvidia ti4600 graphics, enermax 330watt ps
4 silent uv fans, cold cathodes in full tower antec case, round ide cables

SOny vaio 2.66 ht ghz modded into raidmax case with green cold cathodes.
P4 2.8ghz HT, 512mb ddr, Intel KD865gbfl, onboard video, raidmax case, blue cathodes, round ide, loomed wires, 4x dvd burner, wd sata 80gb hard drive
Intel d865perl, 2.8ghz northwood, antec sonata, wd caviar 20gb, Corsair 512mbx1 for now. 380watt psu, ati 9600, dvdrom cdrw floppy in black too match case
mrzeeedler is offline  
Old 06-22-2004, 05:37 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 261
Default

I know I could get a PCI card thing you have there zeedler but I want them in the front of my case.
dbernie41 is offline  
Old 06-23-2004, 01:16 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 72
Default

just by a new case with them built in the front, you can get some swwet case's at newegg.com for a cheap price. Seems like it would solve it all to me.
..>Lost<.. is offline  
Old 06-23-2004, 01:17 AM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 527
Default

oh ic... well if you can mod. Cut out the old..nvm too much work. Yah just get a hub.
__________________
P4 2.26 ghz, Intel d850emv2 mobo, 768mb of pc800, sony 4x dvd-rw, teac burner, nvidia ti4600 graphics, enermax 330watt ps
4 silent uv fans, cold cathodes in full tower antec case, round ide cables

SOny vaio 2.66 ht ghz modded into raidmax case with green cold cathodes.
P4 2.8ghz HT, 512mb ddr, Intel KD865gbfl, onboard video, raidmax case, blue cathodes, round ide, loomed wires, 4x dvd burner, wd sata 80gb hard drive
Intel d865perl, 2.8ghz northwood, antec sonata, wd caviar 20gb, Corsair 512mbx1 for now. 380watt psu, ati 9600, dvdrom cdrw floppy in black too match case
mrzeeedler is offline  
Old 06-23-2004, 01:28 AM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 55
Default

I bought an internal USB hub and replaced the floppy drive with this. I'm in Australia, so not sure where to point you for buying guide. As I use a USB flash memory stick, this replaced any need for a floppy drive. Also provided me with USB ports on the front, handy for that Flash drive!
__________________

blackx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.