7900 GT Artifacting - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2006, 09:17 AM   #11 (permalink)
MechEng Extraordinaire
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,027
Send a message via AIM to cwiz
Default

i voltmoded mine to 1.55 and get artifacting over 660/850, even at that it aftifacts after like an hour. no suprise ur getting artifacts at 715/870, ur not supposed to be able to go that high

how are u checking for artifacts? what program are your using to oc?
__________________

__________________
Change the world
upgrading...
PS3 -> Folding as we speak Team# 64582
cwiz is offline  
Old 12-30-2006, 06:36 AM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

overclock the GPU and RAM seperately, so you can find both their limits.

Nitestick: there's no trick to it. just put them on the top of the capacitors.
you can see them on the last pic of my guide:
http://techist.com/showthread.php?s=&threadid=116776
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-30-2006, 12:03 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: New Stanton, Pennsylvania
Posts: 1,017
Send a message via AIM to psp_crazy1
Default

put some As5 on the heatsinks, I do, and I raise the volts a bit.... put a good 80mm fan on it, or just go out and buy a Cooling block o.0
__________________
AMD 4850 - e4300 / Tuniq
Gigabyte DS3 - Gskill NQ 2gb
WD 200gb - Hitachi 60gb
Ultra ATX wizard case - Xcilio 500 watt


Toshiba Satellite A305
Sony Vaio VGN-BX560B
Sony Vaio (P3, 256mb RAM)
psp_crazy1 is offline  
Old 12-30-2006, 07:00 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

I think you have just reached the limit for your core. I don't think many G71s do any higher than that anyway though, so that is pretty good.
joshd is offline  
Old 12-30-2006, 07:04 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

mine's at 750MHZ.

you can still do the resistor mod. but watch the temperatures.
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

« 7900gs oc | PCI q's »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.