-70 degrees..... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-16-2006, 06:07 AM   #1 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default -70 degrees.....

stupid speedfan.. i just applied my as5.. and i wanted to see my new temp... but speedfan is telling me -77 degrees celcius... its being retarded.. and i need to know my temp.. lol
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-16-2006, 06:10 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

You are probably looking at the wrong temp.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-16-2006, 06:14 AM   #3 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default



if this is the wrong temp.. then i must be a moron

the only other possibly temp, is temp1, but in bios it wasnt even that low
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-16-2006, 06:54 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 97
Default

Wow Nos.....extreme cooling to the max!!!!


hmmmm...when I get home, I'll post the prog I use. I thought I posted it in another post before...I'll look. It will go to the task bar and show: Northbridge temps, hdd temps, and cpu temps.
__________________
AMD 3700+ San Diego (no oc YET)
Asus A8N-Sli Premium
Asus 6800gt (trying to oc)
450 PWS
1 g Corsair DDR 400 (removed 2x512)
Plextor DVD/+-RW
2 HDD Sata 160g, 200g
XP Home SP-2
Antec Sonata II Case
19\" Viewsonic LCD
wjones007 is offline  
Old 10-16-2006, 07:20 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

use everest:

http://www.majorgeeks.com/download.php?det=4181

once installed click computer then sensor it will display your temps.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 10-16-2006, 07:49 AM   #6 (permalink)
MechEng Extraordinaire
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,027
Send a message via AIM to cwiz
Default

yeah, everest is usually accurate... works for me.
__________________
Change the world
upgrading...
PS3 -> Folding as we speak Team# 64582
cwiz is offline  
Old 10-16-2006, 09:35 AM   #7 (permalink)
fzk
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 42
Default

PC Wizard is nice also
__________________
http://www.fiziks.org/images/sig.gif
AMD 4400+ X2 @ 2.475GHz
ASUS a8n Premium
eVGA 7900GS @ 635/821
Corsair XMS 2GB
2x200GB WD/Maxtor
Thermaltake Armor w/ 25cm sidefan
Zalman CPU/GPU cooling
fzk is offline  
Old 10-16-2006, 10:14 AM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

Quote:
Originally posted by baronvongogo
use everest:

http://www.majorgeeks.com/download.php?det=4181

once installed click computer then sensor it will display your temps.
Ive got Everest ultimate edition, everytime i start the programme my GPU fan kicks in is that normal? seems accurate though
jonny_uk is offline  
Old 10-16-2006, 10:22 AM   #9 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

its probably just giving it a nudge to get a good GPU reading
__________________
baronvongogo is offline  
Old 10-16-2006, 05:48 PM   #10 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

I hate speedfan.

Bunch of crap.

Always has given me problems.
__________________

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.