680i WorkLog - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-17-2007, 08:25 PM   #11 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

by the way.... my raptor no longer works.. and it won't let me format it.. i have no idea whats going on with it... i'm going to try using gparted from ubuntu linux.. but last i tried, linux wasnt working with the 8800.... so imma have to give it another shot...

it says format fails.. and when trying to install windows on it, it gives me the same exact message... does anyone know of a way to fix this

and just for fun... here's the pictures








__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 02-17-2007, 09:22 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Whats with the Nvidia symbol on the zalman cooler.
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 02-17-2007, 11:07 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

I wish I had a Zalman, You have too many nice toys
__________________


M733mhz is offline  
Old 02-17-2007, 11:29 PM   #14 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
Whats with the Nvidia symbol on the zalman cooler.
because its "nvidia" certified, and has some pretty green light.... cost me an extra 10 bucks.... lol
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 02-17-2007, 11:31 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

my hdd wouldnt format because I had a IDE-SATA converter on it so if you have one it only works with windows already installed
reckliss is offline  
Old 02-18-2007, 01:28 AM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

My last hard drives wouldnt format because of a doa motherboard. Unless another hard drive works, your motherboard seems to be the cause of your problems.
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 02-18-2007, 03:22 AM   #17 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

nice touch with the muffin and sock, and one of the pictures with the tv, nice people pc commercial (i watch alot of tv), then in the second set of pics with the dead mobo, i see that the muffin is gone, and the paper is chillin on the table with the model cars, nice. should turn out to be one **** of a build when done, i wish i had some more money, owuld get myself a x2 5000+ and a 8800GTX, and a rotozip so i could get a freakin 120mm fan somewhere in my case!

and nice job with the benchtest, i do mine a little different (i got a mobo tray practally built into my desk with a psu bolted on with a toggle switch for on/off)

and hey nos, what # computer is this now? i lost count, been a while since i stopped caring, and started to sleep ^_^
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 02-18-2007, 06:00 PM   #18 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
My last hard drives wouldnt format because of a doa motherboard. Unless another hard drive works, your motherboard seems to be the cause of your problems.
my raptor worked perfectly fine with my ds3... but after i tried booting it with the 680i it just crapped out on me... i know its not my ds3.... and its making me angry... cuz that raptor didnt come cheap...
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 02-18-2007, 11:11 PM   #19 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Quote:
Originally posted by NosBoost300
my raptor worked perfectly fine with my ds3... but after i tried booting it with the 680i it just crapped out on me... i know its not my ds3.... and its making me angry... cuz that raptor didnt come cheap...
Did you try the hard drive with your DS3 again or try another hd on your 680i.
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 02-18-2007, 11:59 PM   #20 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

the 680i doesnt even work, i don't think my ram is compatible... i'm using my ds3 right now
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.