680i voltages - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-16-2007, 03:42 AM   #1 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default 680i voltages

to everyone here w/ a 680i that overclocks.. what are the ht voltages and all that good stuff that your using.. cuz i don't know any of the default voltages.. so i don't even know where i can start!
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-16-2007, 07:32 PM   #2 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: 680i voltages

There isn't a "restore to default" setting in the BIOS?
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 11-16-2007, 07:41 PM   #3 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: 680i voltages

well default is auto.. and auto doesnt tell me the voltages...

but i found i voltage monitor in the bios anyway.. so its all gravy...

but anywho.. on 1.38v i got to 3.37ghz... it failed on the cpu test in 3dmark though.. but w/ a tad more voltage no doubt i coulda kept it cool.. it was just a lil test run..

adding in the q6600 at 2.85 ghz my fps average went up about 7-10 fps in every test (well.. 2.. lol).. that is w/ my 2900pro

i never finished.. i exited cuz i stopped carring.. but man.. can't wait to see the gtx in action

i already picked it up.. i'm at work now... sooooo i gotta wait another 6 hours...

and i'm not sure if my stepping is a G0... i think directron lied to me.. i'll check cpu-z when i get back home tonite
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-16-2007, 08:05 PM   #4 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: 680i voltages

o harsh. 6 hours... What hours do you work anyway, I thought it was kinda odd that you do design work for customers and have night hours...
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 11-16-2007, 08:19 PM   #5 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: 680i voltages

usually 2-10 mon-fri.... well since my manager got fired.. and someone quit my hours are odd now.. and on top of that.. we had cut hours..

so mon, tue, thur, sat, sun now.. weekdays i do the nightshift

going for a 3.5ghz 3dmark06 tonite... lets see how it goes!
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-16-2007, 09:26 PM   #6 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: 680i voltages

Come on NosBoost... show us the money.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 11-16-2007, 10:24 PM   #7 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: 680i voltages

the 8800gtx is so freakin' huge in person.. jesus!! i had no idea

almost touches the hdd cages in a thermaltake armor.. got about an inch left

can't imagine the 3870x2's to fit in anything...
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-17-2007, 12:19 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
mgcook's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Carolina
Posts: 1,723
Send a message via AIM to mgcook
Default Re: 680i voltages

you need at least these voltages:

FSB: 1.5v
MCP: 1.55v
SPP: 1.6v
HT: 1.55v

with those you will be able to get a better OC with less CPU voltage.
mgcook is offline  
Old 11-17-2007, 05:32 PM   #9 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: 680i voltages

hrmmm, thanks for the tip!! i saw you posted these once before in a thread, i was looking for these, thanks
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-17-2007, 07:12 PM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: 680i voltages

Ya he posted it in my thread. Heh i was going to suggest looking in my old thread
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Overclocking Core Duo Conroe with EVGA 680i tallguy22 Overclocking and Modding 5 11-21-2007 07:25 PM
680i... which one?! NosBoost300 New Systems | Building and Buying 49 11-13-2007 04:29 PM
people interested in 680i! NosBoost300 Overclocking and Modding 10 11-13-2007 04:28 PM
A few 680i questions for those who have one. veedubfreak New Systems | Building and Buying 12 10-30-2007 05:55 PM
OEM q6600 = 680i SLI mobo for 500$ veg1992 Buy/Sell/Trade and Hot Deals 4 06-23-2007 04:22 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.