6600 gt troubles - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-06-2005, 11:52 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 994
Send a message via AIM to PoisonPorkchop
Default 6600 gt troubles

Nevermind


Sorry everyone
__________________

__________________
System
Antec Super Lanboy
AMD 64 3800 S-939 Newcastle
MSI K8N Neo2 Platinum
eVGA 6600GT
1.5 GB pc 3200
WD 160 GB IDE
Viewsonic 22\" Widescreen 1680x1050
Logitech MX518
Coming Soon: Athlon 64 4000 San Diego/Z-5500/G7/Vista
PoisonPorkchop is offline  
Old 04-06-2005, 12:00 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Did you install the latest drivers off the Nvidia website, or did you install the drivers on the CD? If you used the CD, get the newst drivers off the website.
__________________

beedubaya is offline  
Old 04-06-2005, 02:07 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
tajahem's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 410
Default

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
well i just bought the thing i would hope the latest drivers are on the cd
My Chaintech came with 66.34 drivers and I bought it last month.
They would only run Painkiller without crashing after 5min.

Go to www.3dguru.com and download the 71.84 drivers extract them into a folder somewhere easy to find then run the setup app in the folder.

If the drivers that you already downloaded are the 71.84 then look in the folder for a file called setup.
tajahem is offline  
Old 04-06-2005, 02:13 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, on the Lake. Its my backyard :)
Posts: 296
Default

Alright u need the 1.3 farcry patch I think fileshack.com has it but you need to register. And you need the newest drivers as stated before
__________________
AMD X2 555 unlocked to X4 B55 @3.5 | 8GB GSkill Sniper series | Asus M4A89GTD Pro/Usb3 | 2x XFX HD6850 | 600W OCZ ModXStream | Thermaltake V9 Black edition | Corsair H50 | 2x 1TB Samsung HD's
Heatware
TipsySmile is offline  
Old 04-06-2005, 02:28 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, on the Lake. Its my backyard :)
Posts: 296
Default

Did you get the 1.3 patch?? It has a fix for ALL Geforce cards, trust me i had the same exact problem then i downloaded the patch and everything was gone.





Edit LMAO Nvidia sux becasue you too damn lazy to problem solve. I can 90 % garuntee YOU DO NOT have the 1.3 patch. Take a screen shot of the splash screen and post it, ill tell you if you have the patch.
__________________
AMD X2 555 unlocked to X4 B55 @3.5 | 8GB GSkill Sniper series | Asus M4A89GTD Pro/Usb3 | 2x XFX HD6850 | 600W OCZ ModXStream | Thermaltake V9 Black edition | Corsair H50 | 2x 1TB Samsung HD's
Heatware
TipsySmile is offline  
Old 04-06-2005, 02:50 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, on the Lake. Its my backyard :)
Posts: 296
Default

ok you just said it doesnt do it in counter strike but now you state it does it in all games, LOL ok have fun when you run it problems with that to, you gonna RMA that for a Gefore 4 MX?
__________________
AMD X2 555 unlocked to X4 B55 @3.5 | 8GB GSkill Sniper series | Asus M4A89GTD Pro/Usb3 | 2x XFX HD6850 | 600W OCZ ModXStream | Thermaltake V9 Black edition | Corsair H50 | 2x 1TB Samsung HD's
Heatware
TipsySmile is offline  
Old 04-06-2005, 02:59 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, on the Lake. Its my backyard :)
Posts: 296
Default

Dude first of all you wont ****ing listen i had the same damn problem, but unlike you i know how to do research and find out whats happening. Second i hate little kiddies that put a product down becasue there little brains dont no how to fix it. And you have fun waiting instead of playing farcry but whatever.
__________________
AMD X2 555 unlocked to X4 B55 @3.5 | 8GB GSkill Sniper series | Asus M4A89GTD Pro/Usb3 | 2x XFX HD6850 | 600W OCZ ModXStream | Thermaltake V9 Black edition | Corsair H50 | 2x 1TB Samsung HD's
Heatware
TipsySmile is offline  
Old 04-06-2005, 03:29 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, on the Lake. Its my backyard :)
Posts: 296
Default

yeah your defiantly older than me, your language on this forum really shows it. LOL and i have no clue becasue you dont know how to explain a damn thing in your post. Thread says 6600 GT problems but yet you only post whats happening in farcry, i try to help you, then your little immature self says its the card, when yet you havent even tried the patch. Then you put a company down for ONE card being faulty if it even is. And how does google tell you the card is bad? Last time i checked its a search page.
__________________
AMD X2 555 unlocked to X4 B55 @3.5 | 8GB GSkill Sniper series | Asus M4A89GTD Pro/Usb3 | 2x XFX HD6850 | 600W OCZ ModXStream | Thermaltake V9 Black edition | Corsair H50 | 2x 1TB Samsung HD's
Heatware
TipsySmile is offline  
Old 04-06-2005, 04:22 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ohio, on the Lake. Its my backyard :)
Posts: 296
Default

Yep im really 12, 03/27/85 you do the math.
"MY 6600GT DOESENT WORK. DO YOU FOLLOW ME SO FAR? IT WORKS OK IN COUNTER STRIKE SOURCE. STILL FOLLOWING? IT IS EXTREMELY LAGGY AND SLOW IN ANY OTHER GAME. NOW I WAS ASKING SOME PEOPLE THAT KNOW WHAT THEY ARE TALKING ABOUT TO HELP. NOT YOU"
Wow was that really hard to put in your first post? And im the one that dont know what im talking about?? Thats funny especially since im not the one posting 12 different posts on the same topic, and the rest of the useless BS you post in every other topic to to get your 244 posts.

whats ever im done posting in this thread to hard to get anything thro your thick skull, but remeber when someone else posts about your problem about farcry remeber this: LOL
__________________
AMD X2 555 unlocked to X4 B55 @3.5 | 8GB GSkill Sniper series | Asus M4A89GTD Pro/Usb3 | 2x XFX HD6850 | 600W OCZ ModXStream | Thermaltake V9 Black edition | Corsair H50 | 2x 1TB Samsung HD's
Heatware
TipsySmile is offline  
Old 04-06-2005, 04:28 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 81
Send a message via ICQ to 98RedGs Send a message via AIM to 98RedGs Send a message via Yahoo to 98RedGs
Default

Wow...

Obivously you don't like the assistance your getting so you get pissed off and start cursing at someone that's trying to help you, this I don't understand...


1. So you "cranked up" the graphics, did you attempt to run it normally before "cranking" it up? Cranking it up I would assume is past "medium".

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
well i just bought the thing i would hope the latest drivers are on the cd
This may have been your first mistake, never assume the CD that comes with the item has the newest drivers in my opinion. It's always smart to look online for newer drivers before installing the new item. Just to be safe ya'know?

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
ok fine. how do i know what drivers to get? and do i uninstall the old ones?
This leads people to believe you didn't download the new drivers.
Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
TRIPLE POST!!!! where do i download the drivers to?
This also does.

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
Yes i downloaded the latest drivers, but i dont know where i was supposed to install them to so i just extracted them into the c drive.
So you didn't install them you simply downloaded them and saved them to your computer?

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
no i have all the latest drivers and all that ****. im returning the damn card and getting ati because NVIDIA SUCKS
This statement is such an ignorant statement it alone would probably make people not want to help you.

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
meh. just talked to newegg. im gonna do an rma and get the ati x800xl
Changing brands rather than getting a awsome 6800gt is kind-of questionable...

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
and no i dont have the 1.3 patch but it happens in all games.
Why not download the 1.3 patch and even attempt to listen to the help your getting?




Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
1 im probably older than you you ****ing jackass
2 i did research and everyone came to the same conclusion. the card is nt working right. newegg said so, evga said so, google said so and i say so.

so shut the **** up because you have no idea whats going you ****ing whore
This in addition to your multiple other assanon post is probably goign to be the reason you don't get any assistance.

People don't like to help people that curse at them for telling them to do something they don't believe will work...







You should actually SIT down and attempt to install the NEW drivers for the video card and the PATCH for the game that you have. If this dosen't work then you should POST again here and POST what type of errors or problems you had after doing the steps recommended to you.
__________________

__________________
P5N32 SLI SE DELUXE motherboard
CORSAIR XMS2 2GB DDR2 800
Core 2 Duo E6600
XFX 7800GT
OCZ 520w Modular psu
98RedGs is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.