64Bit Revolution build - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2005, 12:48 AM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 611
Default

don't break them...look but dont' touch...cauze otherwise you'll drop 1 or 2 and you'll comp will end up $800 over budget.

Lucky you, you have a credit card.

I'm not allowed to go places where I can spend lots of money...
__________________

__________________
AMD Newcastle skt 754 3000+
Elitegroup 755-A2 ATX motherboard
512 DDR RAM
120 gig PATA Hard drive
128 mb AGP 8x ATI Radeon 9250
300 watt 12 volt psu
Antec SLK 1600 case
emeraldice is offline  
Old 05-24-2005, 01:49 AM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

"I'm not allowed to go over there, that's the deep end of the sandbox.
That's where I met the leprichan, he tells me to burn things."
...
"Ya know what ya got ta do now lad, ya got ta burn the house down."
__________________

GageMW is offline  
Old 05-24-2005, 02:00 AM   #23 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

bah, whats that quote from lol, I can even remember exactly how the leprichan says it, simpsons isn't it towards ralph?
Nubius is offline  
Old 05-24-2005, 12:16 PM   #24 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

LMFAO!!! I dont know but I cant stop laughing! Yeah I looked at one of the cards and had my static braclet on even though it was in plastic. They look so sexy!! I get the motherboard, processor, powersupply, RAM, and DVD burner today. Tomorrow is the heatsink, fans, AS5, and fan controller. Funny thing is i bought a monitor adapter not noticing that each card came with 2 adapters, so i have a total of 5 now and only need one. lol

-Ryan
MrBebop26 is offline  
Old 05-24-2005, 01:10 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Chankama's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523
Default

Yeah.. Any of u guys still in high school should be very careful with credit cards . These banks are dogs. They'll give u more and more credit as long as u don't default on ur payments. I actually had to tell these guys to "lower" my credit limit. :-\

Anways, make sure u review ur credit history whenever u get a chance. It's very useful to see if someone else is hijacking ur name and identity.
Chankama is offline  
Old 05-24-2005, 03:10 PM   #26 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

So I've heard. Ah well I have a limit of 7,000 and never plan on using that much, but I can see how fast someone can go into debt with them.

-Ryan
MrBebop26 is offline  
Old 05-26-2005, 12:42 AM   #27 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

Well its all together, only two problems really. One of the 2 video cards fans didnt work and one of the two sticks of RAM didnt work. Returned both of those, expecting the new video card on Friday and the new RAM on Monday. Other then that it flys!! I love this thing, worth every penny!

-Ryan
MrBebop26 is offline  
Old 05-26-2005, 06:43 AM   #28 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

dam wish i could afford a system that expensive took me a year to save up for mine and had to save every single cent plus a birthday and christmas
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 05-26-2005, 05:17 PM   #29 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

yeah, if I would have saved every penny from like november I'd have well over $3000 or so by now lol........and somehow I'm broke with a socket A system and water cooling lol, oh well, I got a good water cooling setup and a nice graphics card, just gotta spend about $350 more on a 3200+ venice and a good mobo for it cause I do have good RAM as well.
Nubius is offline  
Old 05-26-2005, 08:53 PM   #30 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

Well that water cooling system you have is awsome! When you do go over with the Venice make sure you take the water cooling with you and tell us what you get with OC'ing.

-Ryan
__________________

MrBebop26 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.