3way sli question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-28-2008, 02:56 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
stalin90's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Kansas
Posts: 1,371
Default 3way sli question

so my buddy just picked up a 9800gtx and said he'd let me borrow it for some benching once he gets his system up.

what i was wondering was do you need vista to 3way sli 9800gtx's???
__________________

__________________

- INTEL Q6700 @ 3.2 - ASUS P5Q Pro - EVGA 9800GTX - 4GB Patriot Viper @ 1066 -
stalin90 is offline  
Old 05-28-2008, 05:40 AM   #2 (permalink)
Ninja Stargate Addict
 
Da Viksta's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oxford/Leeds (UK)
Posts: 431
Send a message via MSN to Da Viksta
Default Re: 3way sli question

yes you do. nvidia's website states that 3-way SLI is exclusive to Vista and not XP
__________________

__________________
CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 @ 3.4GHz
Motherboard: Foxconn Blackops X48
Memory: 8GB DDR3 (1361MHz)
Graphics: ATI 5850 1GB GDDR5
Hard Drives: 1 x 500GB, 1 x 1TB
Case: Antec 900
OS: Server 2008 R2 64bit
Da Viksta is offline  
Old 05-28-2008, 05:50 AM   #3 (permalink)
 
zedman3d's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,852
Default Re: 3way sli question

Quote:
Originally Posted by Da Viksta View Post
yes you do. nvidia's website states that 3-way SLI is exclusive to Vista and not XP
What about QuadSli with 2, 2 GPU cards?
zedman3d is offline  
Old 05-28-2008, 06:45 AM   #4 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: 3way sli question

also a vista exclusive

with the acception of the 7950gx2
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 05-28-2008, 10:16 AM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: 3way sli question

Huh? Pretty sure xp will do tri-sli. Either way, its pointless, it scales like an extra 10% higher with the third card.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 05-28-2008, 10:54 AM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: 3way sli question

No doesnt work for xp.
__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 05-28-2008, 04:04 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
stalin90's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Kansas
Posts: 1,371
Default Re: 3way sli question

Quote:
Originally Posted by veedubfreak View Post
Huh? Pretty sure xp will do tri-sli. Either way, its pointless, it scales like an extra 10% higher with the third card.
eh either way its not like i payed for the card he will just let me borrow it for a day or 2 cuz im helpin him build his pc
__________________

- INTEL Q6700 @ 3.2 - ASUS P5Q Pro - EVGA 9800GTX - 4GB Patriot Viper @ 1066 -
stalin90 is offline  
Old 05-28-2008, 04:40 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: 3way sli question

Bah, you just wanna beat my 3dmark score
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 05-28-2008, 05:11 PM   #9 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: 3way sli question

your having troubles beating your own score arent you veedub with 2 9800gtx? alltho i havent seen you push your cpu back up yet.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 05-28-2008, 06:35 PM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: 3way sli question

I deleted my xp partition So yes, i'm having problems beating the score.
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8800gts G92 SLI power question BonKerz New Systems | Building and Buying 41 05-28-2008 08:48 PM
SLI question braz New Systems | Building and Buying 23 05-21-2008 03:51 PM
SLI 8800gt power supply question jfenwick New Systems | Building and Buying 22 05-02-2008 10:09 PM
SLI ready RAM? Is it any better? What does SLI mean for RAM? StealthTools Overclocking and Modding 12 04-17-2008 09:27 PM
7800gt sli question Schecters System Upgrades 3 09-16-2007 09:24 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.