3dmark05 score - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-05-2005, 10:38 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
See what happens when you remove the heatsink for 2 seconds while playing a game, your amd will explode hehe

An intel chip wont.....not that im sticking up for intel, i plan to go AMD next year.
uhh yeah it would...any CPU without a heatsink will burn out and die...and if you're talking about that video where those two guys had a heatsink laying there, then took it off and it literally exploded that was fake vid
__________________

Nubius is offline  
Old 10-06-2005, 12:34 AM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 503
Default

Where about can that vid be found lol?
url?
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6400 *Cooled with Thermaltake Mini-Typhoon* || Intel Quad Core Q6600
Gigabyte GA-965P-DS3
2gb Kingston 667 DDR2 RAM || 4gb Kingston 667Mhz DDR2 RAM
Gigabyte 512mb 8800GTS (683/2150)
250gb Seagate HDD (ATA133) 7200rpm/16mb cache || 750gb SATA2 Seagate HDD
ASUS MW221U 22" Widescreen 2ms.
Logitech Z-5500D 5.1 Speakers
Creative X-fi Xtreme Gamer Fatal1ty edition

3DMark06 Score = 8524 (1280x1024)
Syphanx is offline  
Old 10-06-2005, 01:58 AM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

don't know, it was posted in off topic quite some time ago, as in months ago so I don't even remember the thread name
Nubius is offline  
Old 10-06-2005, 05:49 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

Quote:
Originally posted by burned-ati
dang lol well i guess 3.7 gig will be good enough for the newer games as my system does run pretty much anything at decent settings some hi some not but thanks
your comp scores 4000 in 05 and some games that you played dont run on high? Witch games are these?

Iv tested a xp3000 400fsb, 1g ram, 6600gt... nothing overclocked.
scored something like 3200 in 05.
ran Doom3 stable at , High, 1024x res, 2xAA.
ran HL2 stable at, High, 1024x res, 2xAA

and a 2.4 P4, 2g ram, 6800nu i tested.. nothing overclocked
ran Doom3 at, Ultra, 1024x res, 2xAA
ran HL2 at , High, 1200x res, 2xAA
jolancer is offline  
Old 10-09-2005, 05:16 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

well i run bf2 maxed except texture (medium) doom 3 almost maxed hl2 maxed nfsu2 maxed gta san andreas maxed out
burned-ati is offline  
Old 10-09-2005, 05:18 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

and hl2 runs fairly easy like unreal 2004 lol i can run hl2 1182/864 6xAA 16x AF i dont think ill even see a frame rate
burned-ati is offline  
Old 10-10-2005, 07:41 AM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

i got 5.7gig p/z useing sandra with my geil pc3200 at ddr480 3-3-3-8 1t
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 10-10-2005, 08:53 AM   #18 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

on 3dmark05, I got something like 2600. I've got an x700 128mb though... It's pretty much the right-down-the-middle card for performance. If 6800's come down to my price range, then I'll be hooked, but until then, I'm playing age of empires III.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 10-10-2005, 04:12 PM   #19 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Default

yea the x700 is not a bad card with some good overclocking im sure it could really perform well
__________________

burned-ati is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.