3dmark went down after upgs? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-04-2006, 11:31 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 121
Default 3dmark went down after upgs?

I upgraded my processor and mobo and ram from:
amd athlon 2000xp-> amd athlon 64 3200 venice
1gb ram (512 pc3200/512 pc2100 which is basically 2100 both)-> dual channeled corsair value pc3200
viakt 266a-> asrock 939 etc..

my 3d mark score was a 3200 ish with my old specs and now it went down to 2900?
I don't use stock cooling btw on the cpu and I have a vga fan.
what the heck is wrong?
__________________

__________________
GIGABYTE GA-870A-UD3 AM3 AMD 870 SATA 6Gb/s USB 3.0 Motherboard
NZXT Apollo Black ATX Mid tower Case
AMD Phenom II X6 1055t @ 3.8 GHZ
Rosewill RCX-Z1 CPU heatsink
Sapphire TOXIC Edition Radeon HD 5850 1GB @ 800/1175
2 x 2GB CORSAIR DOMINATOR 240-Pin DDR3 1600mhz
G.Skill Sniper SSD 60gb x2 RAID 0
BFG Tech GS-550 550W ATX12V V2.2 / EPS12V V2.8 SLI PSU
new.puree is offline  
Old 01-05-2006, 12:21 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

did you take the time to reinstall windows and properly install all of you drivers? What's your video card?

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-05-2006, 12:31 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

Quote:
Originally posted by FghtinIrshNvrDi
did you take the time to reinstall windows and properly install all of you drivers? What's your video card?

Ryan
amd athlon 64 3200+ Venice
ASRock 939Dual-SATA2
2x 512 Corsair value PC3200
evga geforce 6600 gt 128 mb <--- i presume he still uses this video card ??
WD 80 gb hd 7200 rpm
Sound Blaster Live 5.1


do u have the newest nVidia drivers ?? make sure u installed all your new devices properlly..
__________________

Avalanch3 is offline  
Old 01-05-2006, 01:18 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 121
Default

still using the 6600 gt and I installed my drivers I should test it out after a few more drivers on other hardware components
__________________
GIGABYTE GA-870A-UD3 AM3 AMD 870 SATA 6Gb/s USB 3.0 Motherboard
NZXT Apollo Black ATX Mid tower Case
AMD Phenom II X6 1055t @ 3.8 GHZ
Rosewill RCX-Z1 CPU heatsink
Sapphire TOXIC Edition Radeon HD 5850 1GB @ 800/1175
2 x 2GB CORSAIR DOMINATOR 240-Pin DDR3 1600mhz
G.Skill Sniper SSD 60gb x2 RAID 0
BFG Tech GS-550 550W ATX12V V2.2 / EPS12V V2.8 SLI PSU
new.puree is offline  
Old 01-05-2006, 11:40 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

get online and make sure you have the newest drivers. Maybe the ones on the disc you recieved with the card are fritzy.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.