3Dmark Vantage score - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-16-2009, 07:24 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2008
Location: Morris, IL
Posts: 178
Default Re: 3Dmark Vantage score

My Gpuz
Attached Images
File Type: jpg 4890.jpg (16.7 KB, 108 views)
File Type: jpg 2.jpg (16.6 KB, 108 views)
__________________

__________________

Core i7 920 DO
Silverstone 700W Modular
EVGA 570 GTX 800/1600
3x2GB G.Skill 2000Mhz
Gigabyte Ud7
Corsair 800D

Galaxy 460 GTX PPU
Inked is offline  
Old 11-16-2009, 09:06 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: 3Dmark Vantage score

have you done a run in single GPU mode?
__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 11-16-2009, 09:09 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2008
Location: Morris, IL
Posts: 178
Default Re: 3Dmark Vantage score

I haven't done a single GPU run, ill do that in a couple of minutes.

I got a score of 9770 with one gpu installed.
__________________

Core i7 920 DO
Silverstone 700W Modular
EVGA 570 GTX 800/1600
3x2GB G.Skill 2000Mhz
Gigabyte Ud7
Corsair 800D

Galaxy 460 GTX PPU
Inked is offline  
Old 11-16-2009, 09:48 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
septic's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: soul
Posts: 244
Default Re: 3Dmark Vantage score

Philbar71, when you hit 19,000 bench, was it OC like in you sli-mb post w\ the build in your avatar? I don't have Vista so did 3d 06 for comparison help and benched 11,200. 1yr ago I did 15,700 with 10,000rpm hd. Now have 7,200. And I'm only showing 1 core oc to 3.3, before both 3.3. I'm not concerned about my one core issue, just wanted to state it so everythings on the table to ask this - Would the difference in hd speed make that much of a difference for Inked? When looking at Philbar71's system - ram's faster, cpu's oced?, hd speed?, difference in MB's? fsb@2000?
__________________
asus striker extreme/e6850/4g ddr2 800/8800gts640sli
septic is offline  
Old 11-16-2009, 10:04 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2008
Location: Morris, IL
Posts: 178
Default Re: 3Dmark Vantage score

I think that would make a difference, I have a WD Black 1tb 7200rpm drive, so its not that slow. So should I get new ram? or just try to O.C. the ram/CPU
__________________

Core i7 920 DO
Silverstone 700W Modular
EVGA 570 GTX 800/1600
3x2GB G.Skill 2000Mhz
Gigabyte Ud7
Corsair 800D

Galaxy 460 GTX PPU
Inked is offline  
Old 11-17-2009, 03:59 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Prototype's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Katy, Texas
Posts: 1,276
Default Re: 3Dmark Vantage score

Look at these scores:
Search results. - hwbot.org

I think they seem right.
__________________
Project [PROTOTYPE] | Intel Core i7 Bloomfield
i7 920 4.4GHz | XFX 5870 Crossfire 900/1300 Mhz | EVGA E760 Classified | Windows 7 Ultimate | Logitech G5 | Logitech G15 | Silverstone Raven RV02 | Corsair 850HX
WD 640GB Black | WD 320GB External | Megahalems | G.Skill 6GB 1866 9-9-9-21

http://www.techist.com/pc/f10/project-prototype-218619/
Tech-Forums 1st 30K 3DMARK06

Intel Core i5 Lynnfield (Completed)
Prototype is offline  
Old 11-19-2009, 01:50 PM   #17 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: 3Dmark Vantage score

Quote:
Originally Posted by septic View Post
Philbar71, when you hit 19,000 bench, was it OC like in you sli-mb post w\ the build in your avatar? I don't have Vista so did 3d 06 for comparison help and benched 11,200. 1yr ago I did 15,700 with 10,000rpm hd. Now have 7,200. And I'm only showing 1 core oc to 3.3, before both 3.3. I'm not concerned about my one core issue, just wanted to state it so everythings on the table to ask this - Would the difference in hd speed make that much of a difference for Inked? When looking at Philbar71's system - ram's faster, cpu's oced?, hd speed?, difference in MB's? fsb@2000?
wait. first what do you have. that would help me out immensely.

in vantage my CPU was running at 3.5GHZ (500 x 7) and both of the 260's were clocked at about 650 core, 1400 shader and 1050 on the mem. and a HDD drive would not make that much of a difference.

in 3dmark 06 with a single 260 i do about 18000 was my highest. CPU was at about 3.8GHz and GPU was clocked somewhere around 730 core, 1458 shader, and 1050 mem. with everything at stock i get about 13000.
__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel graphics drivers employ questionable 3DMark Vantage optimizations Trotter Monitors, Printers and Peripherals 0 10-13-2009 02:42 PM
3DMark Vantage Feature Tests come up Error Slam'n Systems Overclocking and Modding 14 05-22-2009 05:53 PM
3dMark Vantage Question Like2game Overclocking and Modding 3 01-30-2009 11:58 AM
3dmark score drop Poizen22 Hardware Repairs and Troubleshooting 0 09-21-2008 02:23 PM
ATI R600 2006 3dMark score with screenshot hmammen New Systems | Building and Buying 6 04-16-2007 05:37 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.