3d mark - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2005, 05:57 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 43
Default 3d mark

does anyone know what version of 3d mark I will need for my specs?
__________________

Brodierider is offline  
Old 05-02-2005, 06:02 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Get 3DMark01. It might be able to handle 3DMark03, but you would get a very low score.
__________________

beedubaya is offline  
Old 05-02-2005, 06:03 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
aj2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,094
Default

you should be able to use 01 and 03 but im sure u wont be able to run 05 at all because of the graphics card
__________________
AMD x2 5000+ black edition at 3.3GHZ zalman cnps 9700-NT
Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard
3072mb: OCZ ddr800 gold
2x 7800GTX in SLI for 20" viewsonic
OCZ 600watt power supply
www.angelic-accessories.co.uk - plug for my gfs site
aj2003 is offline  
Old 05-02-2005, 06:41 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 43
Default

Thanks guys

well here it is my score off of those specs below
Brodierider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.