2700mhz AMD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-19-2006, 10:39 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default 2700mhz AMD

Alright, i want my processor to be stable at 2700, its sitting there now, but im pretty sure if i go get prime95 and torture test it, its gonna crash.

is there anythin else i can do to help this become stable, more voltages or anythin, let me know!

thanks
__________________

__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 03-19-2006, 10:40 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

What is everything at now?
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 03-19-2006, 10:45 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

yeh, was just seein if anyone was interested first.

specs are in the sig

Amd 4000+ san diego core
Abit av8 3rd eye
generic ram, but im using memory dividers

vcore - 1.6000 ddrv 2.65 sbv 2.6 agpv nbv 1.65 htv 5
__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 03-19-2006, 10:54 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

did you edit your post? im sure i read a bunch of other stuff before i replied? now i think i might have imagined it?
__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Old 03-19-2006, 11:41 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Watch your core voltage, I would put it past 1.6V on air cooling. Try upping the ram voltage to 2.7V or 2.75 or loosening your timings.
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 03-19-2006, 11:53 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

You've pretty much hit your limit and then some...I wouldn't consider putting 1.6v through this core 24/7 and I'm on water
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 03-20-2006, 12:13 AM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 417
Default

i didnt turn it up, iv got it at 2676 seems stable, torure tested for a while, and played source for ages
__________________

__________________

sig made by pzerofgh
PCmark04 - 5192
3Dmark05 - 4068
Todd0 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.