2 monitors now what? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-04-2009, 03:18 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Tennessee
Posts: 464
Default Re: 2 monitors now what?

I should try running my games in window so I can use the other monitor while in game.
I have a problem with resolutions. I have a 19" wide and 19" square and when i load up my games it bumps my desktop on my other monitor over a bit, which I find annoying. Thisis probably a resolution problem but I cant find a good seeting for both monitors since they are a wide and square. any suggestions?
__________________

Monkey is offline  
Old 02-04-2009, 04:02 PM   #12 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: 2 monitors now what?

Buy another wide
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 02-04-2009, 07:33 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: 2 monitors now what?

Quote:
I should try running my games in window so I can use the other monitor while in game.
I have a problem with resolutions. I have a 19" wide and 19" square and when i load up my games it bumps my desktop on my other monitor over a bit, which I find annoying. Thisis probably a resolution problem but I cant find a good seeting for both monitors since they are a wide and square. any suggestions?
did the same when i had my monitors hooked up. 22" 1680x1050 and 17" 1280x1024. I tried a bunch of stuff but never got it to stop doing that.
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Old 02-05-2009, 06:36 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 6
Default Re: 2 monitors now what?

i use a 32" sharp with the dvi option. its huge. more space than i need
but someone said i could like overclock the tv with my nvidia 9600 gt
anyone know anything?
__________________

CaptainSteve is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Driver issues with Ati 4800 series? Dual Monitors a problem? Chad711 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 12-30-2008 04:23 PM
??? on monitors, resolution, and dual displays dhgunit New Systems | Building and Buying 4 08-14-2008 10:59 AM
SLI + Dual Monitors WORKS.... Black Falcon 921 Monitors, Printers and Peripherals 4 03-22-2008 10:34 AM
Wallpapers for widescreen monitors Osiris Web Graphics and Design 4 04-11-2007 10:33 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.