18395 in 3dmark06 + pics of my rig - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2007, 02:50 AM   #1 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default 18395 in 3dmark06 + pics of my rig

I am sure i can turn up a 19000 on here. the graphics cards arent even tweaked. At stock cpu speeds i got a 14k, cranked it up to 3.7 and got this score...... And i know the inside of the case is a mess and i dont care really, i dont go to lan parties and i dont show it off




my score




__________________

jseber1982 is offline  
Old 01-18-2007, 03:01 AM   #2 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default

So nice~ LOL
what games do you play with those cards?
or wut games are you looking forward to?
__________________

Fat.Clown is offline  
Old 01-18-2007, 03:15 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

Quote:
and i dont show it off
except for here
Nitestick is offline  
Old 01-18-2007, 07:16 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Massachusetts
Posts: 1,151
Send a message via AIM to Deathawk Send a message via Yahoo to Deathawk
Default

Wanna trade computers?
__________________
Deathawk is offline  
Old 01-18-2007, 07:56 AM   #5 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

DROOL!!!! awesome, man....

Is that Prometeia noisy?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 01-18-2007, 07:58 AM   #6 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

i only posted the pic because somebody asked for it lol

I have run out of room so bad in this little case. If the cards werent so long, i would use the drive bays and have raid across 4 drives, but oh well



As far as games, i dont really know yet. I bought BF2142, and i have been playing medieval total war 2, which requires a very very beefy computer when you get into big battles......but most of all i am waiting on 3dmark2007 lol
jseber1982 is offline  
Old 01-18-2007, 08:07 AM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default

i'm so envious! i can't afford one of them 8800 geforces, but u can afford 2!!! omg i hate u!
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 01-18-2007, 08:09 AM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

awesome, well done

I play BF2142 aswell, i can play it at max settings so you must be able to aswell but with sky high FPS i bet
jonny_uk is offline  
Old 01-18-2007, 08:39 AM   #9 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

Quote:
Originally posted by vernong1992
i'm so envious! i can't afford one of them 8800 geforces, but u can afford 2!!! omg i hate u!

A lot of money can be made on ebay my friend.. takes a while to learn what to sell... Look on ebay at some different expensive thing... call around to a bunch of tech shops, or companies that buy used hardware and sell to them.

I have a credit card with a 10K limit. I go on ebay and buy all qlogic and emulex fibre cards i can between 500-600.... I have a company that i sell them to for 750 a piece
jseber1982 is offline  
Old 01-18-2007, 11:02 AM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 52
Send a message via AIM to iUser
Default

Quote:
I have a credit card with a 10K limit. I go on ebay and buy all qlogic and emulex fibre cards i can between 500-600.... I have a company that i sell them to for 750 a piece
Hustlin' haha.

Nice computer though.
__________________

__________________
[COLOR=\"Navy\"]iUser[/COLOR]
[COLOR=\"red\"]Interweb addict since \'04.[/COLOR]
Register an account to iPhoneChat.com
iUser is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.