12v LED MOD HELP ! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2006, 08:21 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Default 12v LED MOD HELP !

Hi all,

I have a clear through case, around the case there are silve round bits, don't know how to describe them really. anyway, these are able to be took out.

I want to replace them with these


I would be replacing all the silver things (8)

How do i hook them up to my pc?

Is it safe?

Would you suggest anything if i did do it?


Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 08:22 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 11


Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 08:23 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 11

Well the links don't seem to be working, so if you go to www.ebay.co.uk and type in the number below it will take you to the LEDS

Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 10:44 AM   #4 (permalink)
Join Date: Dec 2005
Posts: 206
Send a message via AIM to ferris

Those are for a circuit board.
ferris is offline  
Old 03-07-2006, 02:36 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2006
Posts: 11

I know, there ain't any meant for pc's, but it is possible, i have now read that you can use a Molex to power them, any one know if this is right?
Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 04:47 PM   #6 (permalink)
Build Guru
PP Mguire's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: DFW Texas
Posts: 26,030

Yes its right, but i would suggest getting some 5v LEDs from a computer dealer (IE, Newegg, SVC, ect) and get some sort of board to plug them up to.
"Resolution is just a number." #Ubisoft Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire Mechwarrior Online = Thunderson PSN = PP_Mguire

Need Descent and Mechwarrior buddies!
If I helped you, give a thanks! ↓
Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-30-2006, 05:39 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
Join Date: May 2006
Posts: 44

but how do u connect, for example, 4 LEDS, to each other, and have an ON/OFF swicht to manually power them on or off?
duayne is offline  
Old 05-30-2006, 05:50 AM   #8 (permalink)
Lord Techie
Nitestick's Avatar
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473

you can buy them already cabled (with slack) to a molex adapter.

Visit my website - nitestick.net
"Guitar is cool. If you donít think the guitar is cool, then youíre stupid. And I will fight you! " - Brendon Small
I'm sorry but I do not accept support requests via IM, email, or personal messages
You can contact me for Forum related issues via PM only.

Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.