12v LED MOD HELP ! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-07-2006, 09:21 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Default 12v LED MOD HELP !

Hi all,

I have a clear through case, around the case there are silve round bits, don't know how to describe them really. anyway, these are able to be took out.

I want to replace them with these

http://cgi.ebay.co.uk/5-x-12V-FLASHI...QQcmdZViewItem

I would be replacing all the silver things (8)

How do i hook them up to my pc?

Is it safe?

Would you suggest anything if i did do it?

Richard
__________________

Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 09:22 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Default

http://cgi.ebay.co.uk/5-x-12V-FLASHI...QQcmdZViewItem
__________________

Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 09:23 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Default

Well the links don't seem to be working, so if you go to www.ebay.co.uk and type in the number below it will take you to the LEDS

7594565655
Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 11:44 AM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 206
Send a message via AIM to ferris
Default

Those are for a circuit board.
ferris is offline  
Old 03-07-2006, 03:36 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Default

I know, there ain't any meant for pc's, but it is possible, i have now read that you can use a Molex to power them, any one know if this is right?
Luckyricky_1 is offline  
Old 03-07-2006, 05:47 PM   #6 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,281
Default

Yes its right, but i would suggest getting some 5v LEDs from a computer dealer (IE, Newegg, SVC, ect) and get some sort of board to plug them up to.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-30-2006, 06:39 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 44
Default

but how do u connect, for example, 4 LEDS, to each other, and have an ON/OFF swicht to manually power them on or off?
duayne is offline  
Old 05-30-2006, 06:50 AM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

you can buy them already cabled (with slack) to a molex adapter.
__________________

Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.