11k falls...... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-31-2006, 05:22 PM   #21 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: in the past
Posts: 1,144
Send a message via AIM to thebleakness
Default

Quote:
Originally posted by xenium
well, wtk has it over me. w/ my 3200+ at 2.9 and my gtx at 699/900, I got just over 11k. Ill post a screenshot in a sec. Its just you and me nosboost *devilish voice* mwahahahahahaha *devilish voice*

Thats a pretty respectible score you have right there. Many cant even get 10k, 11.1 is dam good. I think you still some left to go too.
__________________

__________________
thebleakness is offline  
Old 05-31-2006, 08:49 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

xenium, the thing that you got me on is 512mb of memory compared to my 256mb. Because at those clocks on I could barely break 10500 probably, anyways tonight no benching because im in Atlanta with my dad.

I think I may have pulled my other card from the jaws of death also, I voltmodded it back and I was able to reach clocks of 708 with the test in Rivatuner. So I hooked them up in SLi and even with the clocks at 700/900 the fps was no higher than single card. Any idea whats going on?
__________________

__________________
wtk pro l is offline  
Old 06-01-2006, 12:09 AM   #23 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,960
Default

Im no match w/ an X2 3800+ @ 2.6 and a 7800GS lol.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-01-2006, 01:19 AM   #24 (permalink)
I poop on the rug
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,218
Default

Quote:
Originally posted by wtk pro l
xenium, the thing that you got me on is 512mb of memory compared to my 256mb. Because at those clocks on I could barely break 10500 probably, anyways tonight no benching because im in Atlanta with my dad.

I think I may have pulled my other card from the jaws of death also, I voltmodded it back and I was able to reach clocks of 708 with the test in Rivatuner. So I hooked them up in SLi and even with the clocks at 700/900 the fps was no higher than single card. Any idea whats going on?
i think i had the same problem with my sli, the fps seemed the same, but the scores went up big numbers.. it didnt make any sense, did you let the test finish?
__________________
Current Build:
Intel 8700k | 16GB G.skill Trident Z | Z370 Gigabyte Auros Gaming Extreme |
Asus GTX1080 Strix | Corsair H100i V2 | Corsair 750D | Corsair RM850X
NosBoost300 is offline  
Old 06-01-2006, 03:15 PM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

Nah, Ill run it again and let it finish.
__________________
wtk pro l is offline  
Old 06-01-2006, 04:33 PM   #26 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

Got tired of messing with SLi and stuck back in single card, still testing:


http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2047712
__________________
wtk pro l is offline  
Old 06-01-2006, 04:56 PM   #27 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

11.6k falls.......

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2047749



Thats so corny, I dont know why im doing that.
__________________

__________________
wtk pro l is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.