Techist - Tech Forum - View Single Post - Media Player error after installing CATALYST

Click Here to Login
View Single Post
Old 04-13-2004, 05:33 PM   #3 (permalink)
CrucialLabs
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 194
Default

Well, this could be easy or hard depending on your level of computer knowledge. The Radeon 9200 runs well on Catalyst 4.2 drivers and it sounds like you have a major conflict with 4.4. Do you have the latest DX version? The Radeon 9200 is not ment to run the DX9.0b versions well, it is a good DX8.1 video card. True many of you out there are running DX9.0b on a R9200 and it is fine, I realize that but it does not use alot of DX9.0Bs capabilities. I would first get into add/remove programs and remove the new video drivers. Reboot when it asks you to and install an earlier version of Catalyst drivers. This should fix your issue, if not let us know.

Hope this helps.
__________________
Crucial Performance Lab
http://images.crucial.com/images/v8_...ucial_logo.gif
www.crucial.com
The Memory Experts(SM) at Crucial Technology is now on board to give you straight answers to your memory-related questions.
When responding please provide your full system specs; hardware and software, OS, BIOS, drivers Etc. You can e-mailmemory related questions to cpl@micron.com
CrucialLabs is offline  
 


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.