Techist - Tech Forum - View Single Post - CPU-Z displays wrong multiplier?

Click Here to Login
View Single Post
Old 01-25-2008, 12:44 PM   #17 (permalink)
IBM/PS1
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 424
Default Re: CPU-Z displays wrong multiplier?

Quote:
Originally Posted by smashedpumpkins View Post
You know I do have a question. Was I supposed to put the paste over the entire processor? Corner to corner? I think I put it on most of it, but not completely... And I do have a heck of a lot of wires in my case. I used the paste that came with my tuniq. Should I take it off and buy some better paste? If so what paste? As for the restriction thing AMD I have no clue. Interesting, how can I find out if this is the case?

Also Vernong, what do you mean by set in? Was I supposed to let it dry or something?
From what i understand you put a thin line horizontally across the CPU (for quad core). There is no need for spreading, you just apply it and plop the cooler on. FYI i have the exact same heatsink and cpu and my cpu idle is around 30C.

Dunno if that helps. If i had to guess... Too much thermal paste.

When the heatsink heats up it loosens the paste and spreads it.
__________________
Quote:
Originally Posted by weelilmatt View Post
I need a good gaming desktop that can run 5 instances of World of Warcraft w/o much lag, if any...

I'm not computer savvy.. so i need help! pleasee!! I just need it to be under $1000, just the desktop no mouse/keyboard/monitor
IBM/PS1 is offline  
 


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.