Techist - Tech Forum - View Single Post - P5W + Vista Audio Problems...

Click Here to Login
View Single Post
Old 03-19-2007, 04:12 PM   #2 (permalink)
Alvin.C
Master Techie
 
Alvin.C's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: London
Posts: 2,581
Default Re: P5W + Vista Audio Problems...

Hello,

Make sure the you have Windows Vista audio drivers for your audio device installed.

Also, have you tried going through Speaker Setup in Windows Vista?

...If not, then go to Control Panel > Hardware and Sound > Manage audio devices (under Sound) > Click on the playback device in the list > Click Configure on the bottom left. Follow the steps.
__________________
Alvin.C

Desktop PC Build 2 - Mini ITX
| Windows 10 Pro (x64) | Intel Xeon E3-1230 v5 @ 3.4 GHz | Zotac NVIDIA GeForce GTX 1080 Mini | ARCTIC Freezer 11 LP CPU Cooler | ASUS P10S-I Mini ITX Server Motherboard | Global Memory 32GB DDR4-2133 ECC RAM | Kingston SSDNow UV400 128GB SSD + 2x128GB SSD RAID 0 | Corsair SF600 600W SFX Modular PSU | SilverStone Milo ML08 Mini ITX Case (with carry handle) |


Desktop PC Build 1 - Micro ATX
| Windows 10 Pro (x64) | Intel Core i5-6600 @ 3.3 GHz | MSI GeForce GTX 1080 Gaming X | Noctua NH-D15S CPU Cooler | Gigabyte GA-Z170MX-GAMING 5 Micro ATX Motherboard | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2133 RAM | Samsung 840 PRO 256GB SSD + 2x500GB SSD RAID 0 | Seasonic Platinum Fanless 520W Modular PSU | NZXT Vulcan Micro ATX Case |
Alvin.C is offline  
 


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.